Storybook Cosmetics heeft goed nieuws voor GoT fans

storybook

Goed nieuws voor make-up lovers die toevallig ook fan zijn van Game of Thrones, want Storybook Cosmetics heeft wat leuks voor jullie in petto. Nu kan het zijn dat Storybook Cosmetics je bekend in de oren klinkt and girl you’re right. Dit cosmeticamerk, wat ons al eerder Harry Potter themed make-up en brushes gaf, komt nu met een Game of Thrones themed make-up collectie. Het is oke om te gillen!

Game Of Thrones

De collectie zal bestaan uit een op een boek geïnspireerd eyeshadow palette met twaalf shades variërend van zwart tot roze. Ook zal er een brush fan in de vorm van een zwaard uitkomen om je highlighter te slayen. Om je een Queen te laten voelen, komt er een compact gebaseerd op de Iron Throne met zo te zien een highlighter erin. Last but not least zal de lijn met drie shades middeleeuwse lipsticks komen. De make-up lijn zal to die for zijn.

Er is echter een maar… Storybook Cosmetics is namelijk nog aan het onderhandelen met HBO, want alleen als HBO toestemming geeft, zal de lijn uitkomen.sb

Other Lines

Niet zo’n Game of Thrones fan? Dan hebben we ook goed nieuws voor jou, want Storybooks Cosmetics is namelijk ook bezig met andere lijnen.

Ben je meer van “May the force be with you”? Klap dan maar in je handen, want ze zijn namelijk ook in gesprek met Disney over een lijn van Star Wars brushes. Deze brushes zullen er uit gaan zien als Lightsabers.

Ben je toch meer van de sprookjes? Nou, Storybooks Cosmetics komt ook met een kwastenlijn genaamd “What’s in a Name” gebaseerd op een rozenbouquet. Deze kwastenlijn staat al vast en zal rond de lente verschijnen. En stiekem vinden wij deze lijn op de roze van Belle en het Beest lijken. Toeval…?

Beeld & Bron: Instagram Storybooks Cosmetics