Top 5 Halloween make-up tutorials

Haal al je make-up maar uit de kast want voor deze tutorials mag je uitpakken. Wil jij de perfecte look creëren voor Halloween? Dan is geduld de geheime tool om perfectie te bereiken. Met behulp van deze Youtubegoeroe’s kunnen zelfs de beginners een professionele look namaken. Wij hebben de mooiste (en minst enge)  how to’s op een rijtje gezet.

Golden Godess
Dit is een typisch voorbeeld van een “mooie Halloweenlook”. Verzamel al je gouden make-up en ga aan de slag. 

Catwoman
De cliché Catwoman oufit vereist sexy make up. Ga voor heftige smokey eye en knalrode lippen. Heb je geen Catwomanmasker? Bekijk hoe je kattenoren maakt van je eigen haar!

Black Swan
Sinds de balletfilm is de Black Swan een populair Halloweenfiguur. Kopieer de prachtige oogmake up aan de hand van het filmpje hieronder. Alleen nog een zwarte tutu en niemand die jou kan onderscheiden van Natalie Portman

Duistere Fee
Wil je een enge maar tegelijkertijd mooie Halloweenlook? Ga dan als evil fairy. Voor deze look heb je veel donkere gekleurde make up nodig. 

Bella Swan vampier
Twilight mag zeker niet worden overgeslagen met Halloween. Maak jezelf op met een lichte foundation en overdrijf met volle nepwimpers. Alleen nog een Robert Pattinson look-a-like aan je arm, een paar rode lenzen en je outfit is compleet. 

Ben je van de bloederige en enge Halloweenfiguren? Check dan de meest bizarre zombie en bloederige Halloween make-up tutorials op Youtube! 

Bezoek jij Styletoday via een iPad? Download dan nu de gratis Styletoday HD iPad app