Dit zijn de haartrends die je deze lente écht moet uitproberen

Nu alle fashionweeks weer achter de rug zijn, weten we wat de trends zijn voor spring/summer 2019. Niet alleen fashion wordt gepresenteerd op de run-ways maar ook haar en make-up kunstwerken. Wij hebben eens een kijkje genomen naar welke haartrends in de lente/zomer helemaal hot gaan zijn. Sit back and enjoy the show!

#1 Top knot

De top knot is niet weg te slaan van de runway, heel fijn! Niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel trendy. Fendi heeft hem geperfectioneerd: een strakke knot met wat fly-aways om het minder streng te maken. Weinig effort, heel trendy. Wij zijn er fan van!

#2 Accessories, please!

Tijdens de Dolce and Gabbana show was het een en al accessoires in de haren. Van bloemen tot haarbanden, alles zat erbij! De perfecte look voor een bad-hair day. Een mooie gekleurde haarband in en je bent zo de deur uit. Het leukste ziet het eruit als je wat haarlak in doet, zodat je haren niet overeind gaan staan op het einde van de dag.

#3 Whispy bangs

Een trend die in 2018 begon, en die in 2019 vrolijk door gaat. Dat is maar goed ook want hij is zó leuk. Calvin Klein en Louis Vuitton lieten de whispy bangs op hun runway zien. Deze stijl kun je edgy dragen door wat sea salt-spray in je haren te doen, maar het ziet er ook heel classy uit als je je haren in een low bun doet. Mocht je dat commitment nog niet aan willen gaan, zijn er ook veel clip in’s verkrijgbaar. Heel veelvoudig deze stijl!

#4 The braid up

Een trend die heel mooi staat bij textured haar: vlechten. Siriano en Versace hebben deze mooie stijl dit jaar laten zien op de catwalk. Je haren uit je gezicht te hebben is altijd fijn, vooral als je iets sportiefs aan het doen bent. Maar ook als je op de bank ligt, ziet deze trend er super uit!

#5 Natural curls

Of je die van jezelf hebt, of toch even de krultang erin moet zetten. Rock those curls. Giorgio Armani en Michael Kors hebben hier mooi gebruik van gemaakt. Om er zeker van te zijn dat je krullen mooi blijven gedurende de dag, kan een mousse helpen voordat je het krult. Mocht je deze prachtstijl van jezelf hebben, kam ze dan nooit droog uit. 😉

#6 Sleek and chique

Deze trend is heel simpel na te maken. Kam je haren strak naar achteren, en gebruik gel om de wet look te creëren. Phillip Plein en Akris doen het voor. Deze trend is meer voor de avond gedacht, maar als jij dit overdag wilt dragen, wie zijn wij om je tegen te houden.

 

Shop je haarproducten!

Becksöndergaard
HUDSON’S BAY
€ 25,00

Schwarzkopf
KRUIDVAT
€ 3,99

Balmain
DE BIJENKORF
€ 26,50

Remington
WEHKAMP
€ 39,95

 Becksöndergaard
HUDSON’S BAY
€ 25,00

Schwarzkopf
KRUIDVAT
€ 4,89

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

Beeld: IMaxTree