Geen nagellak remover in huis? Deze middeltjes werken ook

Geen nagellak remover in huis? Deze middeltjes werken ook

Wij vrouwen zijn de hele dag door bezig met ons uiterlijk, maar om een of andere reden willen we onze handen weleens vergeten. Terwijl die absoluut niet minder belangrijk zijn dan de rest van ons uiterlijk. Met je handen laat je meteen een bepaalde indruk achter. Heb je goed verzorgde handen? Dan zullen mensen denken dat je de rest van je lichaam ook goed verzorgt en schoon bent op jezelf. Zo laat je de indruk achter dat je ook in je werk een verzorgd type bent.

Onverzorgde handen geven een tegenovergestelde indruk. Afgebeten nagels zijn een no-go en afgebladderde nagellak is al helemaal geen porem. Die afgebladerde gel nagellak of half afgebroken acrylnagels kun je er dus beter zo snel mogelijk afhalen. Makkelijker gezegd dan gedaan: wat nou als je geen nagellak remover in huis hebt en de dichtstbijzijnde supermarkt of drogist niet direct om de hoek zit? Je kunt toch echt niet met afgebrokkelde nagels bij die belangrijke meeting aanschuiven… Geen paniek: STYLETODAY to te rescue!

Geen nagellak remover in huis? Deze middeltjes werken ook

Je kunt natuurlijk het best je nagellak of gelnagels met nagellak remover verwijderen, maar als je het spul niet in huis hebt zijn er andere middeltjes die je kunt gebruiken voor hetzelfde klusje. Spuit bijvoorbeeld een beetje haarlak op je gelakte nagels, neem een tissue of wattenschijfje en voilà: in een handomdraai verwijder je de lak op je nagels. Ben je ook niet in het bezit van een busje haarlak? Dan is er een tweede optie die je, hopelijk, zeker weten wél in huis hebt: deodorant.

Deodorant is een prima middel om je nagellak mee te verwijderen. Spuit wat deodorant op een wattenschijfje, ga ermee over je nagels en verwijder zo de nagellak. Easy peasy lemon squeezy. 

Zo, nu hoef jij je niet langer zorgen te maken over de vraag of je handen er wel of niet verzorgd uitzien voor die belangrijke afspraak. Oh ja! Vergeet niet om, na het in de weer gaan met haarlak of deodorant op je tere handjes, je handen in te smeren met een verzorgende handcrème.

Favorieten uit de shop

Only
OTTO
€16,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

Steve Madden
STEVE MADDEN
€139,99

Laura Scott
OTTO
149,99 79,99

Norr
DE BIJENKORF
€49,-

Levi’s
DE BIJENKORF
€109,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

De do’s en don’ts van donkerrode lippenstift
Easy peasy: 5 nette kapsels voor naar kantoor
10 gekke manieren om babypoeder te gebruiken

Bron: Libelle TVBeeld: Unsplash