Go bold deze lente met felgekleurde oogschaduw

felgekleurde oogschaduw

We kunnen geen genoeg krijgen van de vele trends die we onder ons neus geschoven krijgen en we gaan steeds maar op zoek naar meer. En zo hebben weer een toffe trend, dit keer een beauty trend. Weet je nog dat je vroeger knalblauwe oogschaduw over je hele oogleden smeerde en er trots op was? Dat gaan we dit voorjaar gewoon weer opnieuw doen, alleen iets meer binnen de lijntjes.

Dit voorjaar smeren we alle kleuren van de regenboog (en meer) vol enthousiasme op onze oogleden en we komen er nog mee weg ook. De trend was veel te zien op de runways tijdens Fashion Week, en nu is het dus onze beurt. Stop die nude palettes dus maar weer weg.

Get inspired

Toen we zeiden alle kleuren van de regenboog overdreven we niet. Je zag ze allemaal voorbijkomen: van rood tot blauw en van fuchsia tot appeltjesgroen. Maar niet alleen dat. Wat we ook meerdere malen voorbij zagen komen was een mix van felgekleurde oogschaduw. Al met al wordt het dus een kleurrijk voorjaar, als we allemaal met deze trend meegaan. Overigens zou ik de rest van je make-up dan wel rustig houden, maar doe vooral waar je zelf zin in hebt.

Zie je de trend nog niet helemaal voor je? Begrijpelijk, het eerste waar ik aan dacht was een kleurplaat dat was ingekleurd door een kind dat nog niet binnen de lijntjes kon tekenen. Daarom hebben we een aantal beelden verzameld die je hopelijk gaan inspireren.

Shop that color

Yves Saint Laurent
De Bijenkorf
€61,-

Clinique
De Bijenkorf
€23,-

M.A.C Cosmetics
De Bijenkorf
€23,-

Dr. Hauschka
De Bijenkorf
€28,95

Shiseido
De Bijenkorf
€43,-

The Body Shop
The Body Shop
€22,-

The Body Shop
The Body Shop
€10,-

Armani Cosmetics
De Bijenkorf
€32,-

Dior
De Bijenkorf
€60,50

LEES OOK:

>> Tips van een visagiste: In 5 minuten de perfecte smokey eye
>> On a budget: 12x beautyproducten onder de 20 euro

Bron: Fashionista Beeld: IMaxTree