Haast? Zó is je nagellak binnen 2 minuten droog

nagellak

Op de een of andere manier gebeurt het me elke keer weer: ik lak m’n nagels op de meest onhandige momenten als ik ergens naartoe moet. Vaak beschadig ik mijn nagellak in alle haast en dan is mijn precieze werk voor niks geweest, not pretty. Herkenbaar? Het lijkt wel een eeuwigheid totdat je nagellak droog is. Wij hebben een tip gevonden die ervoor zorgt dat je nagellak binnen 2 minuten droog is.

Zó is je nagellak binnen 2 minuten droog

Je nagellak laten drogen, hoeft niet meer lang te duren. Nu kun je in de winkel bepaalde middeltjes kopen die beloven je nagels binnen no time droog te krijgen of je nagels laten drogen onder een nagel lamp natuurlijk.. Maar er is ook nog een andere, makkelijkere en goedkopere manier. Want to know how? Check de video!

 

See? That’s how it’s done. Een bakje water, ijsklontjes and you’re good to go. Wel voorzichtig natuurlijk, je wilt je nagels niet beschadigen terwijl je ze in het bakje water dipt. Met deze hack kun jij op ieder moment van de dag je nagels lakken, en hoef je niet meer bang te zijn dat je nagellak niet op tijd droog is. Al moet je nog steeds wel een béétje uitkijken natuurlijk.

Paint those nails

Koh
DE BIJENKORF
€18,99

Koh
DE BIJENKORF
€18,99

Koh
DE BIJENKORF
€18,99

Koh
DE BIJENKORF
€18,99

Koh
DE BIJENKORF
€18,99

Koh
DE BIJENKORF
€18,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Geen nagellak remover in huis? Deze middeltjes werken ook
Wat zegt de vorm van je nagels over je persoonlijkheid?
Een keer wat anders dan glitters? Lak je nagels in een van deze kleuren

Bron: Libelletv | Beeld: Pexels, Unsplash