Easy peasy: 5 nette kapsels voor naar kantoor

Nette kapsels

Stonden we elke ochtend maar op met een fabulous geföhnde hairdo, dan waren we zo klaar om naar ons werk te gaan. Veel vrouwen komen in de ochtend tijd te kort om hun haren mooi in model te föhnenkrullen of leuk in te vlechten. En dat is jammer, want met halflang haar kun je super snel nette kapsels creëren voordat je het kantoor binnen duikt.

Snelle nette kapsels voor naar kantoor

Ga jij ook elke dag met hetzelfde (saaie) kapsel naar kantoor? Nu zul je misschien denken: jij kan makkelijk praten, maar ik heb niet meer dan vijf minuten over in de ochtend voor mijn haar. Been there, done that. Stress in de ochtend kunnen we absoluut niet gebruiken. Maar goed, het oog wil ook wat, dus wat gaat het worden: een saai sluik kapsel waar je enkel je borstel doorheen haalt of een fancy kapsel die maximaal vijf minuutjes in beslag neemt, maar waarmee jij de show steelt op kantoor? Dat dacht ik ook. Hieronder zet ik vijf nette kapsels op een rij die perfect zijn voor naar kantoor.

#1 Strak achter de oren

Nette kapsels - sfeer 1

Super classy en ontzettend makkelijk. Kam je haren strak naar achteren, leg je voorste plukken achter je oren en maak je hairdo af met wat haarlak. Een mooie lipstick erbij en jij bent helemaal kantoor-proof op een fashionable manier.

#2 Middenscheiding

Nette kapsels - sfeer 2

Heb jij de neiging continu met je hand je haar naar achteren te gooien? Herkenbaar, maar laten we eerlijk zijn: dit kan af en toe leiden tot een wat slordige look. Ga voor een middenscheiding: eens wat anders en binnen no-time gefikst!

#3 Lage knot

Nette kapsels - sfeer 3

Oké, ik moet toegeven: de lage knot in het kapsel hierboven ziet er ietwat ingewikkeld uit. Dit kan natuurlijk veel makkelijker. Kam je haar naar achteren of in een scheiding en maak het in je nek vast met een elastiekje. Zet eventueel de losse plukjes vast met wat speldjes, trek een paar plukjes bij je voorhoofd los en voilà.

#4 Lage paardenstaart

Nette kapsels - sfeer 4

Ben je bezig met de lage knot van #3, maar bedenk je ondertussen dat je hoofd vandaag toch meer geschikt is voor een paardenstaart, trek dan je haar door het elastiek en ga voor een lage paardenstaart. Easy peasy lemon squeezy!

#5 Knap vlechtwerk

Nette kapsels - sfeer 5

Een vlecht is vaak net wat speelser dan een paardenstaart of knot, maar valt zeker onder de categorie ‘nette kapsels’. Hij neemt misschien iets meer tijd in beslag dan de kapsels hierboven, maar dat is zeker de moeite waard als je eens wat anders wilt op een werkdag.

Let your hair do the talking

Nivea
WEHKAMP
22,97 11,39

Nivea
WEHKAMP
17,99 8,99

Maroccan Natural
WEHKAMP
€27,30

Balmain
DE BIJENKORF
€24,50

L’ Oréal Paris
WEHKAMP
8,69 4,39

L’ Oréal Paris
WEHKAMP
€7,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

How to: snel en makkelijk je haar opsteken
De kapseltrends voor herfst/winter 2018/2019
Happy hair! Deze slankmakende kapsels moet je proberen

Beeld: iMaxTree