Bizar! Zo verf je je haar met Nutella

Nutella

Nutella, een potje gevuld met pure liefde en we simply love it. Van dit bruine spul kun je eigenlijk nooit genoeg hebben, of je er nu een lekkere klodder van op je brood smeert, het op een koude dag door je warme melk gooit als een soort ‘chocolademelk deluxe’ óf er gewoon even met een flinke lepel doorheen gaat; Nutella is áltijd een goed idee. En o ja, blijkbaar dus ook voor in je haar

Zo verf je je haar met Nutella

We hebben veel vreemde beauty trends voorbij zien komen, maar deze truc om je lokken te kleuren spant als je het ons vraagt toch wel de kroon. Beautyblogger Huda Kattan gebruikt namelijk Nutella voor in haar blonde haar, dit liet zij doen door haar kapper in de Aded & Samer salon in Dubai. Hij pakt er een lekker potje Nutella bij en smeert het simpelweg door de haren en vervolgens komt er ook nog een blikje gecondenseerde melk aan te pas. Het resultaat? Huda’s gelige lokken kleuren na afloop licht cacao; beautiful!

Een andere vrouw die ook haar lokken liet verven met Nutella kreeg een prachtige caramel-achtige tint. Wel vertelde de kapper aan MetroUK dat de kleur niet permanent in het haar blijft zitten. ‘Het hangt af van het haar hoelang de kleur blijft zitten. Als je een lichte karamel kleur wil, kan het ongeveer twee of drie weken duren, maar als je een donkerbruine kleur wil dan zal het ook langer in je haar blijven zitten. Ook verzorgt de Nutella je haren en het laat je lokken glanzen,” vertelt Abed.

Interested?

En? Ben jij al overtuigd van dit beauty geheim of houd je deze hazelnootspread maar gewoon voor op je brood? Het resultaat is in ieder geval supermooi. Probeer het eens uit, zullen we maar zeggen!

 

Bron: Cosmopolitan, Metro UK, Flair | Beeld: Unsplash, Instagram