Cadeautje: korting op jouw nieuwe haarkleur bij The Color

Yes! Ik kondigde het al eerder aan, maar nu is het helemaal officieel: de nieuwste The Color Salon is open en ready for business. En daar hoort natuurlijk een mooie aanbieding bij…

Hard work pays off: onlangs openden we onze vierde The Color salon. En niet zomaar ergens, maar aan de Haarlemmerdijk in hartje Amsterdam. Inderdaad, in één van de gezelligste buurten van onze hoofdstad, omgeven door de leukste eettentjes en de coolste concept stores. Sowieso een bezoekje waard dus, al is het maar om de geweldige sfeer te proeven.

Bij The Color Haarlemmerdijk kun je, net als bij onze andere salons, terecht voor een compleet nieuw kapsel of gewoon voor een kleine touch-up. Color Specialists Boyd en Kristina creëren de mooiste kleuren zoals highlights en een balayage, maar draaien hun hand ook niet om voor het knippen van een bob of lob. Mocht je er nog niet helemaal zeker van zijn wat je precies wil met je haar, dan is dat ook geen probleem; het team geeft je graag persoonlijk advies, zowel in de stoel als via WhatsApp. Inspiratie opdoen kan natuurlijk alvast via The Color Magazine, waar mijn team en ik alle haartrends en -tips voor je verzamelen.

Als Creative Director ben ik natuurlijk ontzettend trots op deze nieuwste (en stiekem misschien wel mooiste) Color salon. En dat wil ik vieren, samen met jullie! Als nieuwe klant van The Color krijg jij namelijk 25% korting op jouw eerste kleurbehandeling bij The Color Haarlemmerdijk. De actie geldt nog tot 31 augustus, dus met je nieuwe zomerkleur komt het wel goed.

Alle voorwaarden van de actie vind je op de website van The Color. Wees er op tijd bij, want het is al flink druk in de salon! Een afspraak maken kan via WhatsApp: 0615582239. Kom jij binnenkort langs voor een nieuwe kleur of cut?

Beeld: Emma Peijnenburg