Geen droogshampoo bij de hand? Dit product werkt net zo goed!


Droogshampoo is altijd mijn redder in nood geweest. Bij een drukke week of om mijn haar nóg meer volume te geven, grijp ik al snel naar dit wondermiddeltje. Maar wat als je hem niet bij je hebt? Je wil natuurlijk niet met een vettig kapsel in het openbaar te zien zijn. Geen paniek! Er is namelijk nóg een middeltje die jouw vettige haar als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. En waarschijnlijk heb je ‘m allang in huis!

Pretty sure my hair is 90% dry shampoo right now

Gooi die make-up tas maar open! Het product dat jouw geliefde droogshampoo gaat vervangen is namelijk translucent setting poeder. Je weet wel, de losse poeder die jij over je foundation smeert en ervoor zorgt dat je geen glowy skin krijgt. Of voor als je jouw wangen wil liften door middel van baking. Het klinkt vrij logisch, toch?

Hoe ga je te werk: pak een grote poederkwast en wat poeder en veeg het over je haarwortels heen. En tadaa! Geen vettig haar meer. Om dezelfde volume na te bootsen als bij droogshampoo kun je het ook nog in je haar wrijven met je vingers. Spray er daarna geen haarlak over! Het wordt dan een klonterige bedoeling, en dat is allesbehalve charmant.

Je kunt ook in plaats van transparante poeder bananenpoeder gebruiken. Werkt heel goed bij blondines en verbergt ook nog eens de uitgroei! Hoe handig is deze tip? Scheelt weer een sprintje naar de dichtstbijzijnde drogist!

Scoor hier jouw translucent poeder!

La Mer
DE BIJENKORF
€75,00

Nars
DE BIJENKORF
€36,00

Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€40,00

Laura Mercier
DE BIJENKORF
€43,00

Dr. Hauschka
DE BIJENKORF
€27,95

Laura Mercier
DE BIJENKORF
€42,-

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Bron: PureWow | Beeld: Getty Images