Dit zijn de haarkleuren trends voor deze winter

haarkleuren trends

Ben jij toe aan een nieuwe haarkleur en wil jij fashionable de deur uit? Kies dan een van de haarkleuren trends voor deze winter. Wij zochten het voor je uit tijdens de afgelopen Fashion Week. Vorig jaar zagen we veel pastelkleurige tinten voorbij komen terwijl de fashionista’s dit jaar met natuurlijke haarkleuren over de catwalk flaneerden. Koele blondtinten en zacht bruine kleuren doen het goed dit seizoen. Benieuwd met welke coupe jij nog meer gaat shinen? Lees dan verder!

Dit zijn de haarkleuren trends voor deze winter

#1 Koele blondtinten

De blondtinten liggen deze winter in lijn met ”nude kleuren”, een trend die we een paar jaar geleden al voorbij zagen komen. Donkere tinten mogen nog steeds, maar dan moet het natuurlijk overlopen. Deze winter draait het om natuurlijke haarkleuren, dus te kunstmatig is deze winter in de ban.

#2 Roodtinten

Heb jij natural red hair? Lucky you! Want roodtinten zijn dit seizoen een trend. Natuurlijk is voor blondines en brunettes rood haar ook een optie. Een van de hotste kleuren is red velvet, een fluweelachtige roze-rode kleur.

#3 Grijstinten

Ganny hair blijft ook dit jaar weer meedoen. Ook in combinatie met een roze gloed steel jij de show!

#4 Chocolade bruin

Brunettes do it better this winter! We gaan voor diepe, warme en donkere kleuren.

#5 Zachte bruintinten

Mocht je chocolade bruin te donker vinden? Kies dan voor lichtbruin, muisbruin of karamelblond want deze tinten gaan we ook volop zien. Het zijn natuurlijke kleuren die ook heel chic kunnen zijn.

 

It’s shopping time!

WE Fashion
WEHKAMP
€69,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€34,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

Nelson by Moderosa
NELSON
€119,99

Becksöndergaard
NOLTEN
 €114,95 80,47

Bluebella
DE BIJENKORF
€40,00 28,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Trendystyle, Salon Tof, Salon B | Beeld: Salon B