Haartrend 2014: 7 x zomerse kapsels!

Zwoele kapsels voor elk haartype en elke haarlengte. Zet er een krul in, steek het op, vlecht het naar achteren en zet er een schaar in. Inspiratie voor een gloednieuw kapsel doe je hier op. Voor elk wat wils!

Tada, 7x zomerse kapsels op een rij.

De hoge knot

Kapsels voor deze zomer - de hoge knot

Hét kapsel du moment. Super strak en netjes of lekker nonchalant met kleine plukjes vallend uit de coupe, jij hebt het voor het zeggen. Zolang het bolletje haar maar hoog op het kruin geplaatst wordt rock jij de trend.

De lob

Kapsels voor deze zomer - de lob

Een van Hollywood’s hottest haartrends: de Lob. De lob is afgeleid van de Bob. Lob staat voor Lange Bob. Het kapsel blijft populair onder celebrities. Onder meer Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway en Eva Longoria lieten hun lokken in lob-style knippen.

Paardenstaart

Kapsels voor deze zomer - de paardenstaart

De paardenstaart is zeer summer-proof. Zowel strak als rommelig. Hét ideale kapsel voor deze zomer, op een feestje, tijdens een bbq of een dagje zon, zee, strand!

Pony

Kapsels voor deze zomer - de pony

Vol rond, keurig recht, rommelig, schuin geknipt, heel kort, nep, strak, nonchalant, piekerig; kapsels met pony zijn er in alle soorten en maten.

Ombre

Kapsels voor deze zomer - ombre

Als je jouw haarkleur wilt laten uitgroeien om naar je natuurlijke kleur terug te gaan, dan is dit het moment. Vorig jaar vooral een trend, en stiekem kan het nog steeds. Ombre is een look waarbij de donkere haarkleur boven op het hoofd geleidelijk overloopt in lichtere punten. De een heeft een subtiele ombre, de ander gedurfd met een duidelijke kleurverdeling. Kortom, uitgroei blijft hip en dus is blijft ombre hot, ook deze zomer.

Pixie

Kapsels voor deze zomer - pixie

Iedereen denkt er wel eens over, maar lang niet iedereen durft én doet het: een pixie haircut. Dit korte kapsel is sexy, stoer ook nog eens hartstikke handig deze zomer!

Vlechtwerk

Kapsels voor deze zomer - vlechtwerk

Vlechtkapsels zijn terug. Van twee simpele Heidi vlechten tot een moeilijke visgraatvlecht.. Het mag allemaal!

Beeld: Getty Images