De kapseltrends voor herfst/winter 2018/2019

Misschien moet je er nog niet aan denken, maar voor je het weet is het zover: de herfst. De temperaturen gaan dalen, de warme kleding mag weer uit de kast en wellicht is het tijd voor een metamorfose. De kapseltrends voor het najaar zijn bekend, en die geven mij meteen herfstkriebels. Van natte kopjes met de wetlook tot een nieuwe variant van de messy bun. Wij zijn STYLETODAY niet als we deze haartrends niet met jullie delen. Notitieboekje dus gereed, hier komen de kapseltrends voor herfst/winter 2018/2019!

De kapseltrends voor herfst/winter 2018/2019

#1 Wetlook

Alsof je net onder de douche bent gestapt; de wetlook is terug en populairder dan ooit! Gigi Hadid is er idolaat van en wordt continue gespot met deze greasy trend. In de herfst en winter dragen we de wetlook niet van de wortels tot aan je punten, maar alleen in de aanzet van je kapsel. Geen gel bij de hand? Een week niet douchen heeft hetzelfde effect! 😉

#2 Hoge paardenstaart

Beyoncé, Ariana Grande, Demi Lovato en ga zo maar even door. De paardenstaat is next level gegaan en dragen we het liefst bovenop ons hoofd. Vooral mooi als je haar goed in de krul zit en je lokken wat langer zijn. We love it!

#3 Messy bun 2.0

De rommelige knot is een trend die elke vrouw (of man die gezegend is met lang haar) kan omarmen. Volgend seizoen willen we ‘m rommeliger dan ooit. Losse plukjes, halve knotten en natuurlijk oncharmante matjes in de nek; dit gaat het he-le-maal worden. Geloof je me niet? De catwalk van Chanel stond vol met modellen met de nieuwste variant van de knot. En het fijne is: elke haarstijl is er geschikt voor!

#4 Vlechten als een malle

Heb jij het vlechten goed in de vingers zitten? Volgend seizoen mag je helemaal los gaan, want dan zijn vlechten weer helemaal back. En hierbij geldt: the more, the merrier. Inspriatieloos? Modellen van Max Mara of Diesel Black Gold laten zien hoe we het in de herfst/winter willen zien!

#5 Zijscheiding

Terwijl de rechte scheiding de trend van het afgelopen seizoen was, willen we in het najaar de zijscheiding zien. Heerlijk girly, vooral bij lange, steile lokken en heel strak achter het oor. Door de simpele uitvoering is de haartrend geschikt voor dag én nacht!

Shop hier de beste haarproducten!

Aussie
WEHKAMP
€8,09

John Frieda
WEHKAMP
€15,89

Balmain
DE BIJENKORF
€25,-

Aussie
WEHKAMP
€10,09

Dr. Hauschka
DE BIJENKORF
€20,95

Aussie
WEHKAMP
€9,19

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Met deze makkelijke haarkleuren hoef je niet elke maand naar de kapper 
Dit type pony past het beste bij jouw gezichtsvorm

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images