Tutorial: dit is wat er gebeurt wanneer je extensions laat zetten


Extensions laten zetten kan spannend zijn. Goede extensions zijn vaak niet goedkoop, en vaak zit je ook nog eens uren in de stoel. Daarnaast wordt er ook vaak gezegd dat extensions niet goed zijn voor je haar. Grotendeels een mythe, maar we snappen alsnog heel goed dat het nemen van extensions iets is waar je eerst even goed over nadenkt.

Gelukkig hoeft het allemaal niet zo eng te zijn. Nog voor de behandeling vindt er bij The Color altijd een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek overleggen jij en de extension expert wat je precies zoekt in een extension behandeling, bijvoorbeeld lengte of volume. Om het allemaal nóg iets minder spannend te maken, laat The Color je in deze video zien hoe zo’n behandeling nou eigenlijk in zijn werk gaat. In deze tutorial zie je hoe de lob van Marlieke wordt omgetoverd tot een lang, glamorous kapsel. Geef toe: dat wil jij toch ook?

Een bonding behandeling zoals die van Marlieke is vooral heel geschikt wanneer je voor natuurlijke, klassieke kleuren gaat. Denk bijvoorbeeld aan highlights of een whole color. Voor het haar van Marlieke en de extensions gebruikt Color Specialist een mokka toner. Wanneer alle strengen in je haar zitten – het is even geduld hebben – wordt er gekeken of het haar mooi valt. Waar nodig kan je haar worden bijgeknipt voor een mooie overloop tussen je eigen haar en de extensions.

Meer weten over extensions? Color Director Floor legt je precies uit welke behandelingen er mogelijk zijn en welke behandeling voor jou geschikt is. Prijzen checken en een afspraak maken doe je via www.thecolor.nl/salons. Zit jij binnenkort bij ons in de stoel voor langer, voller haar?

Nieuwsgierig geworden naar extensions? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wanneer je voor 1 mei een afspraak maakt bij één van The Color salons ontvang je 15% korting op je extensionbehadendeling. Vermeld bij het maken van je afspraak de code #THECOLORISDOUBLETRUE.