Handig! Dít kan je beautyblender ook heel goed

Iedereen heeft wel een beautyblender in haar make-uptasje zitten. Dit fijne sponsje is perfect om je foundation en concealer streeploos aan te brengen, en laat ons er elke dag on fleek uitzien. Ik kan niet meer zonder dit fijne sponsje! Ik heb ze in verschillende formaten en kleuren en ren heel snel naar de winkel toe als hij kapot is. Maar wie denkt dat de beautyblender alleen is om je foundation en concealer streeploos aan te brengen, heeft het goed mis. Voor de volgende dingen werkt het namelijk ook hartstikke goed!

#1 Highlighter aanbrengen

Highlighter is natuurlijk het fijnste product ooit. Handig om met een kwast aan te brengen, maar een beautyblender laat het er nog mooier uitzien! Natuurlijk heb je wel een creamy highlighter nodig, maar bij het deppen op je wangen krijg je een hartstikke natuurlijke glowy skin. En voor het dunne puntje kun je eenvoudig bij je ooghoeken en neus. Wat een multitasker is het!

#2 Scrubben

Alhoewel scrubben hartstikke fijn is, is het niet bepaald nagelvriendelijk. Negen van de tien keer zijn al mijn nagelriemen open én vind ik allemaal scrub onder mijn nagel. En daar word ik niet bepaald vrolijk van. De oplossing? De beautyblender als spons gebruiken, in rondjes op je huid gaan deppen en je bent klaar!

#3 Blenden van zelfbruiner

Voor de vrouwen die zelfbruiner gebruiken, is het vast geen verrassing dat je na het insmeren gekleurde handen hebt. Ook hier biedt de beautyblender een uitkomst! Doe wat zelfbruiner op het ronde gedeelte van de spons en tap dit op je huid. Tada: geen strepen, verkleuringen en een oranje hand!

#4 Opbrengen van glitternagellak

Het opbrengen van nagellak is nooit zo lastig. Glitternagellak daarentegen weer wel. Het lukt namelijk nooit zo mooi als op de foto’s en het resultaat is vaak een transparante nagel met hier en daar wat glitter. Het helpt om op het puntige stuk van de beautyblender (deze moet droog zijn) wat nagellak te smeren en te deppen op je nagels. Door de spons wordt de transparante nagellak opgezogen waardoor alleen de glitters blijven. Yay!

#5 Je uitgroei bedekken

Soms hebben wij gewoon geen tijd om langs een kapper te gaan voor onze uitgroei. Gelukkig werkt wat oogschaduw of speciale poeder om je uitgroei te bedekken. Ideaal en makkelijk met een beautyblender, en ziet er hartstikke natuurlijk uit!

Sla snel wat blenders in!

Ecotools
WEHKAMP
€6,99

Ecotools
WEHKAMP
€7,99

Real Techniques
WEHKAMP
€12,99

Yves Saint Laurent
DE BIJENKORF
€20,50

Ecotools
WEHKAMP
€12,99

Real Techniques
WEHKAMP
€7,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

LEES OOK:

Absurde wenkbrauwtrend gespot: halo brows
Hebben! Urban Decay komt met een roze palette genaamd backtalk

Bron: PureWow |  Beeld: GettyImages