Hebben! De nieuwste kerstcollectie van Dior

De herfstmaanden zijn nu toch echt begonnen en de pepernoten liggen natuurlijk alweer lang en breed in de winkels. Yummy! Iets waar we nog enthousiaster van worden, is de onthulling van de allernieuwste kerstcollecties. Het is – naast de kerstkransjes en foute kersthits – toch echt iets waar we naar uitkijken! Hadden we vorige week nog de glitterige collectie van MAC ontdekt, is er nu ook een collectie gekomen van Dior! En deze staat natuurlijk weer hoog op onze wishlist, want oh holy night, wat is die mooi!

It’s the season of snow, hot chocolate and sparkles

De collectie is natuurlijk alles wat we van Dior gewend zijn: mooie, intense kleuren, chique verpakkingen en natuurlijk met het doel om jouw kerstlook te rocken! De collectie heet Precious Rocks en is ontworpen door Creative and image director Peter Philips. Oh my! Verwacht dus veel fancy glamour met een touch van Dior. Maar dan heb je ook wat! Ik noem een zestal aan heerlijke kerstkleurige lippenstiften, oogschaduw palletten, nagellakjes met een overdosis glitter en een shimmery loose powder. En als kers op de taart: een brow mascara met een gouden glans! Je kerstlook bereikt hiermee een heel ander level. And we love it! 

Dior heeft de statement kleur van het seizoen, smaragd groen, meegenomen in deze collectie die je dus ook zeker vaak terug gaat zien. Denk alleen al aan wat voor toffe smokey eyes je hiermee kunt maken. Kijk hieronder voor een greep uit de collectie!

Natuurlijk is de collectie nog niet te koop, maar niet getreurd! Omcirkel 25 oktober in je agenda, want dan is deze collectie te koop bij alle Dior verkooppunten. Wij kunnen niet wachten!

Time to shop

Dior
DE BIJENKORF
€26,50

Dior
DE BIJENKORF
€36,00

Dior
DE BIJENKORF
€37,50

Dior
DE BIJENKORF
€37,50

Dior
DE BIJENKORF
€35,50

Dior
DE BIJENKORF
€56,00

Dior
DE BIJENKORF
€61,50

Dior
DE BIJENKORF
€50,00

Dior
DE BIJENKORF
€35,50

LEES OOK:

De nieuwste kerstcollectie van MAC maakt je grootste glitter dromen waar!
Wat! Mensen plakken nepwimpers in hun neus
Last van droge lippen? Dit is de onverwachte oorzaak

Bron & beeld: Dior