Hello sunny day! Zó krijg je eindelijk een mooi bruin gezicht

Ik kan altijd intens jaloers zijn op mensen die na één keer in de zon liggen meteen bruin zijn. Van top tot teen een mooie bronzen kleur. Hoe dan? Ik moet minstens twee uur in de zon liggen om nog enigszins verschil te zien en zelfs dan verbrand ik vaak nog. Staat een bruin gezicht ook hoog bij jou op de wishlist? STYLETODAY to the rescue! Wij hebben namelijk dé oplossing gevonden waardoor jij binnen een mum van tijd een sun kissed gezicht hebt. Notitieboekje in de aanslag!

Girls just wanna have sun

#1 Vermijd hoeden en petten

Ja, hoeden en petten zijn altijd super fijn om te dragen zodra de zon schijnt, maar naast dat ze leuk bij je outfit staan, heb je er eigenlijk vrij weinig aan. Ze blokkeren de zon en dat is natuurlijk not done als je wilt dat je gezicht bruiner wordt. Dus hup, weg ermee en voortaan zonder hoofddeksel de straat op. Heb je liever wel iets wat je hoofd beschermt? Draag dan een mooie sjaal!

#2 Scrubben maar

Scrub de huid van je gezicht goed voordat je de zon in gaat. Hierdoor verliest het alvast de dode huidcellen en word je veel sneller bruin! Kies echter wel voor een scrub die alleen voor het gezicht is, de korrel is dan wat dunner en beschadigt de huid niet.

#3 Stop de tijd! 

Zoals je ook wel voelt, is de huid van je gezicht een stuk dunner dan de rest van je lichaam. Hierdoor verbrandt het veel sneller. Zorg er daarom voor dat je maar kort met je gezicht in de zon zit. Rond de tien minuten is vaak al voldoende en zoek daarna de schaduw op. Afwisseling is key!

#4 Make-off

Foundation blokkeert het zonlicht dat op je huid komt. Probeer daarom zo min mogelijk make-up te dragen zodra de zon schijnt! En dan heb ik het niet alleen over de warme stranddagen. Neen, zelfs op de fiets kan het al wonderen verrichten!

Shop zonnebrand speciaal voor je gezicht!

Clinique
DE BIJENKORF
€31,50

Clinique
DE BIJENKORF
€31,50

Sisley
DE BIJENKORF
€126,50

Shiseido
DE BIJENKORF
€33,00

Clinique
DE BIJENKORF
€28,50

Rituals
DE BIJENKORF
€15,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Zo krijg jij summerproof benen
Good to know: zo zonnen jij en je kindje veilig 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash