Dit is dé oplossing wanneer je mascara is uitgedroogd

mascara

Eén van de grootste make-up frustraties: een uitgedroogde mascara. Of je er nu een van 3, 20 of 50 euro hebt. Je wilt je nieuwe mascara het liefst zo lang mogelijk gebruiken. Je wéét gewoon dat er nog product in zit, maar echt goed werkt het niet meer. The struggle is real. Je hebt vast weleens gelezen wat je er tegen kunt doen; water koken en je mascara (goed dicht gedraaid) er een paar minuten in laten liggen. Maar er is een veel makkelijkere manier. Niks geen water koken of olijfolie in je tube gieten. Benieuwd geworden wat je wel kunt doen? Lees dan verder.

Dé oplossing wanneer je mascara is uitgedroogd

In onderstaande video zie je heel gemakkelijk hoe je een uitgedroogde mascara omtovert tot een zo goed als nieuw product.

See? Makkelijker kan haast niet. Je kunt ook een beetje olijfolie in je mascara doen, maar uit ervaring blijkt dat lenzenvloeistof of oogdruppels een stuk prettiger aanvoelen aan je ogen. It’s worth a try, right? Belangrijk om te weten is wel dat je het niet te vaak kunt doen. Het houd natuurlijk een keer op en zul je het product moeten vervangen voor een nieuwe. Vergeet niet dat er een houdbaarheidsdatum op je make-up producten zit. Je kunt je wimper product beter niet langer dan drie maanden gebruiken. Er hopen zich uiteindelijk een hoop bacteriën op in de tube en het borsteltje, wat zich gaat verspreiden in je ogen. It’s not worth it. 

Time to shop!

Guerlain
DE BIJENKORF
€36,50

Dr. Hauschka
DE BIJENKORF
€19,50

Guerlain
DE BIJENKORF
€37,00

Givenchy
DE BIJENKORF
€35,00

Clinique
DE BIJENKORF
€25,50

Givenchy
DE BIJENKORF
€33,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

LEES OOK:

Zo haal je álles, tot de laatste druppel, uit je beauty producten
Oeh! Dit is de best verkochte mascara wereldwijd
10x de beste en o-zo handige mascara hacks

Bron: LibelleTV, Monstyle, Fashionlab | Beeld: Unsplash