Musthave voor de vakantie: fijne én goedkope zonnebrand

Fijne én goedkope zonnebrand

Zonaanbidders verzamel u, summer is calling! De zomer is begonnen, de eerste hete dagen zijn een feit en de eerste horde collega’s is met vakantie. Nu jij nog! Staat er een zonvakantie op de planning? Begin maar vast met een lijstje maken. Niet met must see-bestemmingen, maar een lijstje met dingen die absoluut niet in je koffer mogen ontbreken. Sta dan vooral even stil bij het puntje ‘toilettas’, hierin hoort namelijk een product die absoluut onmisbaar is op die zonnige bestemming. Enig idee waarover ik het heb? Hint: het is een wondermiddeltje dat je huid beschermt tegen de zon…

Zonnebrand: een musthave voor iedere zonaanbidder

Ik heb het natuurlijk over zonnebrand, suprise. Niet iedereen wil eraan geloven, maar je huid beschermen tegen uv-straling is een must. Niet alleen vanwege het feit dat een verbande huid onmeunig veel pijn doet als je onder de warme douche staat, maar vooral omdat je graag gezond wilt blijven. Ik hoor je al denken: bespaar me de drama, maar geloof me: melanomen of andere gekkigheid zijn dat zomerse tintje écht niet waard.

Moraal van het verhaal: je kunt je maar beter regelmatig insmeren met een fijne zonnebrand als je besluit je vakantie in de zomerzon door te brengen. Nu zijn veel zonnebrandmerken vrij prijzig, maar laat ik er toevallig nét een paar in de aanbieding hebben gefist! Ik verzamelde hieronder fijne én goedkope zonnebrand uit de shop.

Zonverzorging on a budget!

Rituals
DE BIJENKORF
€18,-

Biotherm
DE BIJENKORF
36,50 25,-

Lancaster
DE BIJENKORF
28,50 19,95

Biodermal
DE BIJENKORF
33,- 16,50

Lancaster
DE BIJENKORF
37,- 25,90

Biotherm
DE BIJENKORF
28,50 19,95

Lancaster
DE BIJENKORF
30,- 21,-

Rituals
DE BIJENKORF
€18,-

Biodermal
DE BIJENKORF
30,- 15,-

✰ Shop meer zonverzorging in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Zo behoud jij een mooie en gezonde huid in de zon
Feitjes en fabels over zonnebrand
Summer vibes: 5 tips om sneller bruin te worden

Beeld: Unsplash