De nieuwe kerstcollectie van MAC maakt je grootste glitter dromen waar!

Tis the season to be jolly… Oké, we weten dat het nog lang geen Kerst is (helaas), maar dat betekent niet dat we niet mogen rondkijken naar wat er allemaal voor leuks in de winkel komt! Persoonlijk kan ik niet wachten tot de kerstboom staat en het officieel is toegestaan om mee te blèren met Mariah Carey. En met de nieuwe kerstcollectie van MAC gaat ons kersthart alleen maar harder kloppen. Oh my! Ik zeg: veel glitter, luxe verpakkingen en mooie kleurtjes. Dit wil moet je hebben!

The holidays are just another excuse to wear more glitter

De nieuwste collectie van MAC is fan-tas-tisch! De collectie bestaat uit ontelbaar veel kleuren lippenstift, sparkly oogschaduw, highlighters, nepwimpers en veel meer. Perfect voor jouw glittery kerstlook! En alles uiteraard gehuld in een gouden, kerstachtige verpakking. Heaven! De collectie heeft de lekkere winterse naam ‘Snowball Collection‘ die natuurlijk ook terug te vinden is op elke verpakking. Op elk product staan namelijk allemaal kleine sneeuwvlokjes!

De collectie zit vol met geweldige kleuren, zoals de donkerrode lippenstift en de highlighter in champagne kleur. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Zie hieronder alvast een klein deel van deze nu al geweldige collectie!

Helaas moeten we nog even wachten, want de collectie wordt pas 19 oktober gelanceerd. Stuur ondertussen dit artikel vast door naar al je vriendinnen, vriendlief, familie of van wie je ook een kerstcadeautje krijgt en geef ze een subtiele hint. Dit is er eentje voor op je wishlist!

LEES OOK:

Beauty for all: RiRi’s Fenty Beauty
Warme of koele ondertoon? Deze lippenstift past bij jou!

Bron/Beeld: MAC Cosmetics