Oeh! Dit is de best verkochte mascara wereldwijd


Elke vrouw heeft maar een paar wensen: veel eten zonder dik te worden, mooi en glanzend haar én lange, curly wimpers. Laats genoemde is met alle mascara’s die in omloop zijn nog een behoorlijke klus. Welke is namelijk het beste? Want je wilt er natuurlijk wel eentje die de buitenste wimper aanraakt én je wimpers een volume van jewelste geven. Wij zijn op een mascara gestuit die alle elementen bevat van een goede mascara en ook nog eens wereldwijd het best verkocht wordt. Wauw!

Better Than Sex

De mascara is van het bekende merk Too Faced en heet Better Than Sex. En met zo’n naam verwachten we natuurlijk heel veel! Het borsteltje is geïnspireerd door het zandloper figuur van het vrouwelijk lichaam en is smudge-proof. Bye bye panda ogen! Bij de eerste laag beloven ze dat je wimpers al veel voller lijken en bij de tweede laag is het al gekruld en hartstikke dramatisch. Oh my!

Het is de nummer 1 best verkochte mascara in Amerika en voor maar $23,- (omgerekend €19,40) heb je dit pareltje al in bezit. Helaas is de mascara nog niet te koop in Nederland maar kan je hem al wel bestellen via de webshop van Sephora. In de webshop is de mascara al meer dan 300.000 keer leuk gevonden. Als dat niks zegt!


Wij zijn heel erg benieuwd en gaan hem dan ook zeker een keer proberen. Hallo mooie Bambi wimpers!

LEES OOK:

Me-time: de fijnste bodylotions op een rij
Na het drinken van alcohol is dit wat er gebeurd met je huid
Volgens onderzoeken zijn dit de mooiste lippen

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images