Party ready met deze tutorial voor de perfecte bun

Krullend haar moeilijk te stylen? Niet met de juiste producten! Het team van The Color laat je in deze tutorial zien hoe je een coole hoge knot maakt die het goed doet tijdens de feestdagen én op festivals.

Curls just wanna have fun… En fun, dat had ik zeker bij het maken van deze tutorial! En jij na het zien van de video hopelijk ook. Met deze step-by-step bewijst The Color dat je jouw party kapsel vooral niet té serieus hoeft te nemen. Sterker nog: er is niets leukers dan experimenteren met je haar. En ja, ook met krullen kun je echt alle kanten op. The Color Specialists kozen ervoor om het krullende haar van Jayley te accentueren en vervolgens te stylen in een coole hoge knot. Krullen zijn tenslotte razend populair momenteel. Van nature krullend haar relaxen en straightenen? Zo zonde! Daar doen we dus niet meer aan, wat mij betreft.

En hoewel de look er misschien een beetje ingewikkeld uitziet, maak je hem in een paar simpele stappen zelf na, geloof me. En nee, daar heb je echt geen next level styling skills voor nodig. Wat je wel nodig hebt? Wat speldjes en een beetje creativiteit.

Tip van de experts

Stylingtip van The Color Specialist: mix je favoriete stylingproducten om zo je eigen persoonlijke multitasker te creëren.

 

LEES OOK:

Tutorial: Shiny Healthy Hair
Bella bedankt: deze haarkleur is mega hot dit jaar