Goals: Miranda Kerr deed haar eigen bruidsmake-up en dat zag er zó uit

Als model heb je – zo kan ik me voorstellen – een hoop voordelen waar je van kunt profiteren. Behalve natuurlijk het feit dat je er goed mee verdient, heb je waarschijnlijk ook een kast vol designerkleding en een handvol makeup artists  en hairdressers die met je met een vingerknip mooi(er) willen maken. Klinkt als een prima leventje. Toch dacht Miranda Kerr daar anders over.

Miranda – Australisch model, ex van Orlando Bloom – is afgelopen mei getrouwd met de oprichter van Snapchat, Evan Spiegel. Nu snappen we dat Miranda inmiddels een hoop weet over make-up, na de vele uren die ze in de make-upstoel heeft doorgebracht. Maar je eigen make-up doen op je trouwdag? Dat zou niet zo snel iemand doen. Miranda wel. En ze is er nog goed in ook, want wat zag ze er mooi uit. Afgelopen week deelde Vogue een video waarin je ziet hoe Miranda haar eigen bruidsmake-up doet.

– Tekst gaat verder onder de video –

Het eerste dat opvalt is dat ze haar huid echt goed verzorgd, voordat ze haar make-up aanbrengt. Haar basis is very lightweight, maar hè, als je zo’n flawless modellenhuidje hebt dan kan dat allemaal. De uiteindelijke make-up look is erg subtiel, glowy en geeft een gezonde uitstraling. Kunnen we Miranda ergens inhuren om onze make-up iedere dag zo te doen?

Wake up and make-up


Charlotte Tilbury
DE BIJENKORF
€32,50


Dior
DE BIJENKORF
€35,50


Dior
DE BIJENKORF
€37,50

LEES OOK:

Je bikinilijn scheren zonder bultjes te krijgen, zó doe je dat
Deze make-up smelt niet van je gezicht tijdens warme dagen
Hack: Zo schuren je dijen niet meer langs elkaar

Bron: Glamour NL | Beeld: Miranda Kerr Instagram, Vogue