Hair how to: a perfect ponytail

ponytail2

Heb je een date op de planning of ga je dit weekend naar een leuk feestje? Dan is deze Perfect Ponytail jouw ultieme go-to. Creative director van Cosmo Hairstyling, Martin Oostveen vertelt jouw stap voor stap hoe je zelf deze perfecte staart kunt maken voor een sexy doch semi-casual look die je gegarandeerd wat starende blikken zal opleveren.

How to create a pefect ponytail

Een ponytail hoeft echt niet saai te zijn. Met de juiste tools en technieken tover jij je messy bun binnen no time om tot een glamorous en sexy hoge staart de hele nacht goed blijft zitten.

In deze handige tutorial video wordt uitgelegd hoe je deze stijlvolle look eenvoudig zelf kunt creëren. Benodigde tools zijn o.a. een polijst borstel, elastiekjes met haakjes en french pins. Ook is gebruik gemaakt van Cosmo’s favoriete haarproducten om een extra lange hold te garanderen. Zo kan jij zelfverzekerd op date en val je extra op tijdens de hotste feestjes van deze zomer.

Wil jij je haar ook eens door een professional laten stylen? Dan is de Cosmo Touch-up zeker een aanrader. Met de Cosmo Touch-up wordt je in 15 minuten perfect gestyled voor maar €15! Je kunt hierbij kiezen tussen 9 trendy looks bij een van de Cosmo Hairstyling salons bij jouw in de buurt. Lees hier alles over de Cosmo Touch-up en laat je inspireren!

>> Lees ook: Hair how to: Festival look
>> Lees ook: Hair how to: Zigzag party look
>> Lees ook: Hair how to: Chic office updo