Hair how to: bohemian updo

updoxmas

Nog een paar weken te gaan en dan is het feestseizoen weer aangebroken. Tijd om alles uit de kast te halen om er effortless en chic uit te zien. Dit willen wij je natuurlijk niet te moeilijk maken.. Daarom komt Cosmo Hairstyling met een easy en stoere Bohemian Updo waarmee jij de show kunt stelen op dat ene belangrijke feestje.

How to create a bohemian updo

Opzoek naar een mooie coupe waarmee je zeker op zult vallen dit feestseizoen? Er zijn genoeg simpele maar toch spectaculaire kapsels om uit te proberen. Wat dacht je van deze casual en romantische updo, dé perfecte najaarslook die je gemakkelijk zelf kunt maken.

In deze video tutorial legt Top Hairstylist Jolanda Grift van Cosmo aan je uit hoe je een casual doch chique Bohemian Updo kunt maken. Een look die bestaat uit een invlecht die samenkomt in een losse knot, stap voor stap uitgelegd. Met gebruik van French pins, schuifspeldjes en Cosmo’s favoriete haarproducten tover jij binnen no time je lokken om tot een partyproof look!

Tijdens de drukke decembermaand is de Cosmo Touch-up misschien wel de perfecte oplossing om jezelf in korte tijd een mooie gestylede coupe aan te laten meten. Kom langs bij Cosmo en krijg bij twee Touch-ups er één helemaal gratis! Meer weten? Hier lees je er alles over.

>> Lees ook: Hair how to: easy ponytail
>> Lees ook: Hair how to: braided updo