Hair how to: braided updo

braided updo

Het nieuwe seizoen is weer aangebroken. Op zoek naar inspiratie om er elke dag effortless chic uit te zien? Cosmo Hairstyling helpt je verder! Met deze Braid Updo tutorial leer je hoe je in een handomdraai zelf deze stijlvolle opgestoken vlecht kunt maken.

How to create a braided updo

Niets is zo leuk om af en toe eens te variëren met je look. Gelukkig hoeft een bijzondere haarstijl helemaal niet ingewikkeld te zijn; met de juiste instructies tover jij je lokken binnen no time om in deze casual en romantische Braid Updo. Een nieuw seizoen vraagt immers om een nieuwe look en met deze hairdo mag je zeker gezien worden!

Creative director Martin Oostveen van Cosmo Hairstyling legt aan je uit hoe je deze vlecht gemakkelijk zelf kunt maken. Een musthave zijn de juiste tools als schuifspeldjes, elastiekjes en een goede borstel. Ook is gebruik gemaakt van Cosmo’s favoriete haarproducten om een extra lange hold te garanderen.

Wil je ook eens uitpakken met een mooie nieuwe look? Dit kun je ook gemakkelijk aan een stylist van Cosmo Hairstyling overlaten: met de Cosmo Touch-Up wordt je in 15 minuten perfect gestyled voor maar €15! Je kunt hierbij kiezen tussen 9 trendy looks bij een van de Cosmo Hairstyling salons bij jou in de buurt. Lees hier alles over de Cosmo Touch-up en laat je inspireren!


>> Lees ook: Hair how to: a perfect ponytail
>> Lees ook: Hair how to: Festival look
>> Lees ook: Hair how to: Zigzag party look
>> Lees ook: Hair how to: Chic office updoz