Hair how to: Chic Office Updo

cosmovideo

Iedere vrouw kent het wel. Je hebt in de ochtend weinig tijd om aan je haar te besteden, en met een beetje pech wil het ook nog eens niet meewerken. That’s where Cosmo comes in. Cosmo Hairstyling’s Creative Director Martin Oostveen laat in een paar eenvoudige stappen zien hoe je in de vroege uurtjes een super Chic Office Updo creëert.

How to create a Chic Office Updo

Een bad hair day kan de beste overkomen. Toch wil je er op kantoor, vooral met een belangrijke meeting op de agenda, representatief uitzien. Dat vraagt dus om een gemakkelijk te creëren kapsel dat eruit ziet alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan, maar in werkelijkheid maar 10 minuten van je tijd in beslag heeft genomen.

Het goede nieuws is: om zo’n stijlvolle updo bij jezelf te fabriceren hoef je écht geen hairpro te zijn. Met de juiste tools, producten en Cosmo Hairstyling’s step-by-step hair tutorial kun je namelijk zo aan de slag. Bij deze Chic Office Updo draait het om vlechten en volume. Véél volume. Draag je updo een tikkeltje messy, zodat het er niet te stijfjes uitziet. Wedden dat je met dit kapsel spontaan nog een after work borrel inplant?

Wil je liever je haar professioneel laten stylen voor een special occasion? Dan is de Cosmo Touch-up misschien iets voor jou. Met een Cosmo Touch-up word je namelijk voor €15 in 15 minuten van een perfecte look voorzien. De salons van Cosmo Hairstyling zitten verspreid door het hele land, dus er zit er alijd wel een bij jou in de buurt. Lees hier meer over de Cosmo Touch-up!