Hair how to: easy ponytail

easyponytail

Af en toe heb je van die gelegenheden waarop je echt eens wil uitpakken met je hairdo. Cosmo Hairstyling laat je in deze nieuwe video tutorial zien hoe je zelf in een handomdraai een creatieve maar easy paardenstaart creëert die je gegarandeerd heel wat bewonderende blikken zal opleveren!

How to create an easy ponytail

Hij ziet er misschien wat ingewikkeld uit, deze ponytail met gevlochten achterkant, maar niets is minder waar! In een paar simpele stappen laten we aan je zien hoe je zelf deze indrukwekkende staart kunt maken zonder dat dit teveel moeite kost. Heb je ‘s ochtends weinig tijd? Dan biedt deze Easy Ponytail de perfecte uitkomst!

Dat je met een ponytail heel wat kanten op kunt bewijst creative director van Cosmo Hairstyling, Martin Oostveen. Voor extra houdbaarheid is voor deze look gebruik gemaakt van Cosmo’s favoriete haarproducten. Ook handig zijn de juiste tools als een borstel, puntkam en French Pins. Het is altijd leuk om eens iets nieuws te proberen met je look, laat je inspireren door Cosmo en ga aan de slag!

Wil jij ook eens perfect gestyled de deur uit? Dit kun je zeker aan een stylist van Cosmo Hairstyling overlaten: met de Cosmo Touch-Up wordt je in 15 minuten perfect gestyled voor maar €15! Je kunt hierbij kiezen tussen 9 trendy looks bij een van de Cosmo Hairstyling salons bij jou in de buurt. Lees hier alles over de Cosmo Touch-up en laat je inspireren!