Hair how to: festival look

festivallook

Summer is in the air, eindelijk weer tijd voor de leukste feestjes en om jezelf een festival-proof hairdo aan te meten. Creative director van Cosmo Hairstyling, Martin Oostveen vertelt jouw stap voor stap hoe je zelf een nonchalante festival look creëert waarmee je zeker zult opvallen deze zomer!

How to create a festival look

Een dag lang buiten dansen in de zon vraagt om een look die hier perfect bij past. Wat dacht je van een mooie Fishbraid met Undone Waves? Een speelse stijl die op een messy manier toch altijd nog goed blijft zitten.

Met behulp van deze step-by-step tutorial leggen we deze hairdo aan je uit die makkelijk zelf te maken is. Belangrijk zijn Cosmo Hairstyling’s favoriete haarproducten en extra tools zoals een krultang en bobby pins. Zo creëer je een look waarmee je het ongetwijfeld de hele dag vol zal houden.

Laat je dit alles toch liever aan een professional over? Dan is de Cosmo Touch-up zeker een aanrader. Met de Cosmo Touch-up wordt je in 15 minuten perfect gestyled voor maar €15! Je kunt hierbij kiezen tussen 9 trendy looks bij een van de Cosmo Hairstyling salons bij jouw in de buurt. Lees hier alles over de Cosmo Touch-up en laat je inspireren.

>> Lees ook: Hair how to: Zigzag party look
>> Lees ook: Hair how to: Chic office updo