Hair how to: zigzag party look

party look

Als je een leuk feestje in de planning hebt wil je niet met zómaar een kapsel aan komen zetten. Cosmo Hairstyling’s Creative Director Martin Oostveen legt stap voor stap uit hoe je een partyproof look creëert die je gegarandeerd een plekje in de schijnwerpers zal opleveren.

How to create a zigzag party look

Tijdens een avondje uit wil niemand er underdressed of understyled uitzien. Dat betekent dus dat je minstens zoveel aandacht mag steken in het uitkiezen van het juiste kapsel als in de zoektocht naar de perfecte little black dress.

Hoewel deze blikvangende hairdo er best ingewikkeld uitziet, is de look met behulp van onze step-by-step tutorial eenvoudig te DIY-en. Essentieel? De juiste tools, Cosmo Hairstyling’s favoriete haarproducten en een flinke stash aan bobby pins.

Liever je haar in 15 minuten door een prof laten stylen? Dan is de Cosmo Touch-up jouw go-to. Met een Cosmo Touch-up word je voor €15 in 15 minuten perfect gestyled, en kun je kiezen uit 9 on trends looks. De salons van Cosmo Hairstyling zitten verspreid door het hele land, dus er zit er altijd wel een bij jou in de buurt. Lees hier meer over de Cosmo Touch-up!

>> Lees ook: Hair how to: Chic office updo