Tutorial: dit is hoe een make-over van blond naar peachy haar eruit ziet

Ik weet het zeker: peach is één van de hotste haarkleuren van 2018. Wat zeg ik, misschien wel dé hotste haarkleur. De tint komt dit jaar in eindeloos veel uitvoeringen langs: fel, subtiel, als color melt… Allemaal ontzettend leuk, maar het kleuren (en vooral ontkleuren) van je haar eist natuurlijk wel zijn tol. In The Color’s nieuwste tutorial laat The Color’s Boyd zien je hoe vers-gekleurd peachy haar krijgt én verzorgt. Je wilt je nieuwe kleur tenslotte zo lang mogelijk mooi houden, toch?

Invest in your hair, it’s the crown you never take off

Als Creative Director van The Color ken ik het dilemma maar al te goed: een nieuwe haarkleur is iedere keer weer een feestje, maar op de lange termijn is het niet ideaal voor de kwaliteit van je haar. Gelukkig zijn er altijd dingen die je kunt doen om je haar te beschermen. Van tevoren, maar ook ná je behandeling. In onze nieuwste tutorial vertellen we je welke producten je kunt gebruiken om gestrest en beschadigd haar een boost geeft, om zo je eerstvolgende knipbeurt nog iets langer uit te kunnen stellen. En hoe kunnen we dat beter laten zien dan met een make-over van blond naar peach? Het is tenslotte één van mijn (en jullie) favoriete kleuren van het seizoen. Hoe dat eraan toeging zie je in de video!

Uiteraard staan onze Color Specialists ook voor je klaar voor een persoonlijk kleur- of verzorgingsadvies. Vanaf nu kan je niet meer bij drie, maar zelfs bij vier salons terecht! Vorige week openden we namelijk onze nieuwe salon aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam, waar Boyd en Kristina klaarstaan om je van de mooiste nieuwe haarkleuren te voorzien. Natuurlijk ben je ook nog steeds meer dan welkom bij één van onze andere salons in Amsterdam en natuurlijk in Nijmegen. Neem contact op met The Color salons via WhatsApp of loop gewoon even binnen.

Meer haarkleur inspiratie zien? Check ons online magazine!

LEES OOK:

Weinig volume? Was je haar eens op deze manier!
Zo hou je zilvergrijs haar mooi in de zomer
Geen droogshampoo bij de hand? Dit product werkt net zo goed!