Hebben: Urban Decay komt met een roze palette genaamd Backtalk

De afgelopen maand was Urban Decay hét merk dat we overal voorbij zagen komen. Zo lanceerde ze de mini heat palette en ie-der-een werd gek, waaronder wij! Helaas was het palette binnen no time uitverkocht en moesten we het doen met de foto’s. Als jij dacht dat de Urban Decay gekte in maart voorbij zou zijn, dan heb je het goed mis! Er is namelijk bekend geworden dat er een roze variant op de markt komt. En geloof ons: die MOET je hebben!

Backtalk Palette

Ja, je leest het goed! Urban Decay komt met een palette waar Barbie nog jaloers op zou worden. Het palette, dat Backtalk heet, heeft prachtige roze en bruine kleuren die meteen je mening over roze oogschaduw doen veranderen. Verwacht veel shiny kleuren mét ook wat matte kleuren er tussen. Perfect om je alledaagse look wat op te krikken voor een after work borrel!

En natuurlijk is het niet zomaar een palette. Neen, dit wordt je nieuwste to go favoriet! Hij is namelijk zo verpakt dat hij aan twee kanten oogschaduw en poeder heeft zitten, zodat je hem altijd mee kunt nemen. En er zit ook een uitneembare spiegel in. Hoe handig? Het palette is iets groter dan de mini heat palette, maar hij past nog steeds prima in je tas. Bekijk hieronder een look die met Backtalk gemaakt is. Oh my!

Helaas is er ook slecht nieuws, het palette is namelijk pas in mei te koop. Hij zal uiteindelijk exclusief verkocht worden bij de Amerikaanse Sephora waar je hem nu al kunt bewonderen. Het palette, dat omgerekend €37,35 kost, is een limited edition dus zal maar voor een korte tijd te koop zijn. Je moet er snel bij zijn dus! Wij hopen dat Urban Decay ons snel uit onze leiden verlost.

LEES OOK:

4 tips die zorgen dat je wenkbrauwen de heel dag on point blijven
Bizarre beautytrend: maak kennis met #fishtailbrows
Dít is het geheim voor mooie (geverfde) blonde lokken! 

Bron: Elite Daily | Beeld: Urban Decay