Waarom je heel bijzonder bent als je groene ogen hebt

Groene ogen

Heb jij groene ogen? Cogratulations! Jij bent namelijk heel bijzonder. Maar liefst 2% van de héle wereldbevolking heeft groene ogen. Ontzettend uniek dus! Maar dat niet alleen. De oogkleur van mensen is vaak bepalend voor iemands persoonlijkheid. En wat blijkt…er zijn meer bijzondere kenmerken aan het hebben van groene kijkers, en wij vertellen ze speciaal aan onze lucky lady’s!

Kenmerken van mensen met groene ogen

Uit onderzoek, naar het verband tussen oogkleur en verleiding door onderzoekers van The Impulse Research Corporation, is gebleken dat mensen met groene ogen het verleidelijkst zijn. Ook worden ze vaak als omslachtig beschouwd, doordat ze een sluwe en ondeugende persoonlijkheid hebben. Wat voor veel mannen ook weer heel aantrekkelijk kan zijn. Daarnaast zijn mensen met een groene oogkleur nogal wat mysterieus. Ze hebben vaak een waas om zich heen van geheimzinnigheid. Dit maak vaak héél sexy! Kijk maar naar de knapste mannen van Hollywood, zoals Tom Cruise, Robert Pattinson en Jensen Ackles. Heb jij groene ogen? Dan ben je vaak levendig en heb je creatieve vaardigheden. Je hebt een goede verbeeldingskracht waardoor je op de meest briljante ideeën kunt komen. En last but not least, mensen met groene ogen zijn ontzettend hartstochtelijk. Ze zijn oprecht en luisteren graag naar de medemens.

Leuk detail: aan de mensen die deelnamen aan het onderzoek werd gevraagd, welke oogkleur ze het mooist vinden en welke ze dus het liefst zouden willen hebben. Het antwoord was natuurlijk: groene ogen! Niet heel verrassend, toch.

Dus ben jij in het bezit van een paar mooie groene kijkers, steek deze complimenten maar in je zak!

Time to shop!

Vero Moda
OTTO
€19,99

Selected Femme
OTTO
€69,99

Reiss
DE BIJENKORF
€280,00

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€17,99

Heine
OTTO
€29,99

Dolce & Gabbana
DE BIJENKORF
€195,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

8 Redenen waarom het geweldig is om groene ogen te hebben
5 Simpele tips om je ogen optisch groter te laten lijken
Je ogen zacht reinigen, dat doe je zo

Bron: Libelle, Beautify, Enfait | Beeld: Pexels