Yes! MAC komt met een collectie gebaseerd op de 90’s

De 90’s is dit jaar een veel voorkomend begrip. Oude trends komen weer terug en we lopen er weer net zo bij als vroeger. Heerlijk! Vind jij het alleen zo jammer dat je die toffe kleuren lipsticks nergens kan vinden? Dan ga jij heel blij worden van dit nieuws! MAC C0smetics komt namelijk met een collectie gebaseerd op de 90’s. En geloof me: die wil je hebben!

Major throwback

Ja, je leest het goed! MAC Cosmetics gaat trip down memory lane en brengt allemaal toffe 90’s kleuren op de markt. Maar dat niet alleen: ook brengen ze een paar oldies terug in de collectie die we helaas een tijd hebben moeten missen. De collectie, die heel toepasselijk Throwback collection heet, komt met een hele rits aan lipsticks en oogschaduw waar wij nu al dolgelukkig van worden!

De lipsticks zijn in heerlijke roze en rode tinten te verkrijgen met een matte, frost of satin finish. Super retro! De producten dragen uiteraard een originele naam als Icon, Spanish Fly en Bronx. De oogschaduw is prachtig naturel, en in de kleuren beige, tan of bruin te verkrijgen. Hier wordt ieder 90’s kid toch hartstikke blij van? Bekijk hieronder de aankondiging op hun Instagram-account.

De lipsticks en oogschaduw zullen onderdeel worden van de vaste collectie van MAC, dus je hoeft niet bang te zijn dat het snel is uitverkocht. Yes! Je kun de collectie nog niet in Nederland krijgen (boe!), maar ze wel al bewonderen op de Amerikaanse site.

Hopelijk komen de producten snel naar Nederland, want ik wil ontzettend graag de kleur Icon proberen!

Gelukkig hebben we deze kleuren al!

Mac
DE BIJENKORF
€19,50

Mac
DE BIJENKORF
€19,50

Mac
DE BIJENKORF
€19,50

Mac
DE BIJENKORF
€19,50

Mac
DE BIJENKORF
€19,50

Mac
DE BIJENKORF
€19,50

✰ Shop meer MAC Cosmetics in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Tutorial: Metallic smokey purple hair
Deze soort eyeliner past bij jouw oog!
Handig! Dít kan je beautyblender ook heel goed!

Bron: PopSugar | Beeld: MAC Cosmetics, Unsplash