Zo maak je een kapotte poeder weer heel binnen no time!

Wat is het toch altijd schrikken als je mooie, nieuwe poedertje op de harde tegels van de badkamer valt. Is-ie kapot of niet? Mijn hart breekt altijd een beetje als mijn poeder in duizend kleine stukjes op de badkamer vloer ligt. Vooral als die erg duur is geweest. Nu moet je weer een nieuwe kopen! Ben jij hier ook zo klaar mee? Wij hebben de truc gevonden waarmee jouw poeder binnen no time weer heel is. En je hebt dit fijne product vast al in huis!

Everlasting love

Wordt dit een moeilijk karweitje? Nee joh! Een YouTuber genaamd AlexandrasGirlyTalk laat zien dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Het is eigenlijk hartstikke makkelijk! Het enige wat je nodig hebt is rubbing alcohol oftewel propanol. Dit goedje zorgt voor reiniging en ontsmetting en is super goedkoop. Kijk de badkamerkastjes dus maar na, want de kans is groot dat je dit product al in huis hebt!

Verder heb je een lepel nodig en natuurlijk je kapotte poeder. Maak je poeder nog wat kapotter waardoor je alleen nog maar kleine kruimeltjes over hebt. Leg je poeder neer en doe er een klein beetje alcohol op. Roer dit met de lepel en zorg ervoor dat de alcohol overal is langs geweest. Pak dan de bolle kant van de lepel en verdeel de poeder over het bakje. Laat het even drogen en tada: Je hebt weer een gloednieuwe poeder!

Hoe handig is dit? Binnen enkele minuten kun je alweer verder met poederen. We like!

LEES OOK:

Tips voor fijn haar! 
Still on trend: de lange bob
De bandeau is helemaal on trend, en jij wil hem hebben

Bron: Fashionista.com | Beeld: Getty Images, Giphy