10x TV-programma’s die je niet wilt missen in september

tv-programma's

Brrr…De temperatuur daalt al, de lucht is grijs en een paraplu zit weer standaard in onze tas. Ja hoor! Het is september en dat betekend dat het nieuwe tv-seizoen weer van start gaat. Een periode waarin tv-kijkers heel erg naar uitkijken. Lekker in een chill outfit op de bank, met je lief, je hond of je kat, of gewoon alleen. Kijkend naar je favoriete tv-programma’s onder het genot van een glas wijn en een lekkere versnapering terwijl je de regen op het raam hoort tikken. Te lui om de tv-gids erbij te pakken of ben je gewoon benieuwd naar wat voor leuks er deze maand op je beeldscherm verschijnt? STYLETODAY heeft het voor je uitgezocht en deze wil je zeker niet missen!

Tv-programma's

Tv-programma’s die je niet wilt missen in september

#1 Expeditie Robinson

Na Temptation Island Vips gaan we door naar een ander eiland waar Expeditie Robinson zich afspeelt. BN’ers zullen weer met elkaar de strijd aan gaan voor overwinning. Wie zal het eiland gaan overleven?

Expeditie Robinson is vanaf 6 september om 20.30 uur te zien op RTL 5.

#2 Holland’s Next Topmodel

Vanaf 3 september zijn er weer knappe koppen op je beeldscherm te spotten want HNTM is weer van start gegaan. Anna Nooshin zal samen met juryleden Kim Feenstra, Nigel Barker en Jean Paul Paula opzoek gaan naar hét topmodel van Nederland.

Holland’s Next Top Model is vanaf maandag 3 september bij Videoland te zien en om 20.30 uur bij RTL 5.

#3 Gordon In Wonderland

Paradijsvogels, levenskunstenaars en andere kleurrijke figuren. Gordon gaat in Gordon In Wonderland op zoek naar opvallende Nederlanders die totaal anders zijn.

Je kijkt het nieuwe tv-programma van Gordon vanaf 5 september om 20.30 uur bij RTL 4.

#4 Adam zkt. Eva VIPS

YAS! Adam zkt. Eva VIPS is weer begonnen. Het datingprogramma waarin menig Nederland de kans krijgt om naakt met een VIP te daten. Ben je ook benieuwd naar hoe Joshua er naakt uitziet?

De allereerste aflevering spotte je op 5 september om 20.30 uur op RTL 5.

#5 The Talent Project

RTL4 komt met een eigen variant van de talentenjacht van The House van Talent, namelijk ‘The Talent Project’. Hier krijgen mensen die potentie hebben om door te breken een kans om hun talent te laten bloeien. Professionele coaches zijn er bij gehaald om ze hierbij te helpen. Na het klaarstomen is het de bedoeling dat zij gaan schitteren op een groot podium.

The Talent Project kijk je op RTL 5 vanaf 21 september.

#6 Making A Model With Yolanda Hadid

Ja hoor! Nog een modellenprogramma. Dit keer wordt de moeder van Gigi en Bella Hadid betrokken om vijf jonge lady’s naar de top te brengen. Yolanda Hadid zal hen meenemen in het hectische modellen leven in New York.

Je kijkt het vanaf 3 september om 21.30 uur op RTL5.

#7 The Time Next Year

Na Obese is het tijd voor Wendy van Dijk om te shinen in het The Time Next Year. In het programma ontvangt ze mensen met buitengewone wensen en dromen. Je ziet hoe hun droom vervult word, en wanneer zij de deur weer uitgaan is het een jaar later. Voor de kijkers is het verschil al na een aantal seconden te zien.

Vanaf 13 september is The Time Next Year zeven weken lang te zien.

#8 Miljoenenjacht

Het bekende programma met de koffertjes is weer van start gegaan.

Vanaf 2 september op RTL4. 

#9 Je Zal Het Maar Zijn

Na drie jaar is, Je Zal Het Maar Zijn, weer terug en dit keer wordt het gepresenteerd door Geraldine Kemper. In elke aflevering volgt ze jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonder levensverhaal.

Vanaf 25 september om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

#10 Goede Tijden Slechte Tijden

Het is weer tijd voor je favoriete soap! Heel de zomer hebben we moeten wachten op alle vraagstukken waarmee de cliffhanger eindigde.

Vanaf 3 september is GTST om 20.30 uur weer elke werkdag te zien op RTL 4.

Shop hier je chill outfit!

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€20,99

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€19,99 17,99

Ringella
OTTO
€39,95

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€39,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€24,99

Hunkemöller
DE BIJENKORF
€39,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Titels die in september op Netflix verschijnen
Oh my! Deze hunk doet mee aan Expeditie Robinson

Bron: Tv-Visie, This Made My Day | Beeld: Pexels, Unsplash