Breaking news: déze koppels gaan meedoen aan Temptation Island VIPS

temptation island

Michella Kox is dé vrouw die altijd op de hoogte is van al het Temptation Island nieuws. Nu is ze er, lang voordat het bekend gemaakt mocht worden, achter gekomen welke koppels er meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. We are excited!

Volgens Michella zijn de stellen die meedoen aan het programma op dit moment onderweg naar Thailand. En laten er in dat vliegtuig nou net ook bekenden van Michella zitten. Hoe krijgt ze het toch voor elkaar? Wij zijn in ieder geval heel blij dat het zo is, want we zaten al lang te wachten op dit nieuws.

Het eerste koppel

Het eerste koppel dat volgens Michella mee gaat doen is… *tromgeroffel*… Fabrizio en Pommeline! Beide zijn ze verleiders van voorgaande seizoenen van Temptation Island en ze zijn al een lange tijd een stel! Fabrizio kennen we van het seizoen waarin hij Danielle van Mezdi af probeerde te pakken en Pommeline ging er met Merijn vandoor terwijl zijn vriendin Lisa op het andere eiland zat. Denk jij dat Fabrizio en Pommeline het als stel gaan overleven?

Wie nog meer?

Het tweede koppel is YouTuber Thomas Cox en zijn vriendin. Meedoen aan het programma Boxing Stars was voor Thomas blijkbaar nog niet gek genoeg. Wij zijn heel benieuwd of zijn relatie dit programma overleeft! Het derde koppel is Channah en Quentin van Ex on the Beach. In Ex on the Beach bleven ze samen, maar lukt ze dat bij Temptation Island ook? Het vierde koppel is weer een onbekend koppel. Bij het vorige seizoen van Temptation Island VIPS was dit ook zo. Toen waren Gelina en Stefano het onbekende koppel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thomas Cox (@thomascox) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EOTBDD 3 | SCOOR DE ZOMER DOOR (@channahkoerten) op

Beeld: RTL/Videoland, bron: Michella Kox Instagram