Dit moet gevierd worden: binnenkort alcohol drinken zonder kater!

kater

Lekker gedanst, goed gedronken en veel gelachen. Zo ziet een avondje stappen er waarschijnlijk uit met je vriendinnen. Wakker worden met een vieze smaak, misselijkheid en hoofdpijn. Zo ziet de ochtend erna waarschijnlijk eruit. Dat mag natuurlijk de pret niet drukken, maar stel je even voor dat je de hele avond kunt beleven zonder enig teken van een kater de volgende dag. Kan niet? Nog eventjes wachten…

Alcarelle alcohol

Sorry? Juist ja. De alcohol die ervoor zorgt dat je geen kater krijgt heet Alcarelle. Wetenschapper David Nutt is al enige tijd bezig met het ontwikkelen van het drankje. Nutt belooft dat het alle goede eigenschappen van alcohol heeft zoals het relaxte gevoel en het socializen, maar niets van de slechte kanten zoals katers en gezondheidsproblemen. Wij zijn al helemaal om, maar nu zou Alcarelle ook nog agressie en het gevoel van geen controle laten verdwijnen. Dus geen genante video’s meer waar je op de bar staat te dansen.

Maar voordat we hiervan kunnen genieten moeten we nog even geduld hebben. Nutt zegt dat voordat het te koop is moet Alcarelle en de moleculen hiervan nog vaak getest worden om er zeker van te weten dat het veilig is. Dit kan ongeveer  vijf jaartjes duren, dus tot die tijd moeten we nog even op de blaren zitten en die kater maar gewoon accepteren. Minder drinken kan natuurlijk ook.

Shop de look!

MS Mode
WEHKAMP
€ 29,99

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€ 39,95

Bianco
WEHKAMP
€ 129,99

Michael Kors
VAN DEN ASSEM.NL
€ 325,00

Rosefield
HUDSON’S BAY
€ 49,00

Bering
DE BIJENKORF
€ 189,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

Bron: Pretty 52, The Gardian | Beeld: Unsplash