Nooit meer een kater: deze thee smaakt naar wijn!

thee

Wijn is fijn, dat is een motto wat dicht bij ons hart ligt. Wat minder fijn is, zijn de ochtenden waar je met een nare wijn-hoofdpijn wakker wordt. Daarom denk je graag nog eens over dat derde glas wijn na, maar dat hoeft helemaal niet. Genieën van Firebox kwamen met hét idee: thee die naar wijn smaakt.

Red wine tea

Op de Firebox webshop is een doosje thee van 80 gram €11,95. Hier verkopen ze de thee met de volgende woorden: “Misschien is het nog niet sociaal geaccepteerd om tijdens een feestje met een mok thee in je handen rond te lopen, maar zij zullen niet lachen als ze wakker worden in het bed van de ex met paarse tanden en de ergste kater van hun volwassen leven. Ondertussen loop jij rustig rond, zonder zorgen, met een relaxte lever en een warm gevoel van gelukzaligheid. Schaakmat, echte wijn.”

Mooier hadden wij het ook niet kunnen verwoorden, dat is marketing die niet liegt. De wijn die naar een Merlot smaakt, maak je door een paar lepels thee in je water te doen. Er is dus geen theezakje of ei nodig. Dat zijn nou eens uitvindingen waar je wat aan hebt. Geen kater, geen probleem. Proost!

Shop de look!

Goosecraft
WEHKAMP
€ 199,95

Paprika
WEHKAMP
€ 29,99

Levi’s
WEHKAMP
€ 59,95

PS Poelman
SCHUURMAN SCHOENEN
€119,99 89,99 

Cowboysbag
WEHKAMP
€ 29,95

Anna + Nina
DE BIJENKORF
€ 39,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

Bron: RTL, Margriet, Firebox | Beeld: Unsplash