Oh my! Deze hunk doet mee aan Expeditie Robinson

Deze hunk doet mee aan Expeditie Robinson

Yes! De eerste Expeditie Robinson deelnemers zijn bekend. Of nouja, bekend; er is een teaser gedeeld waarin je kunt afleiden wie de eerste drie deelnemers zijn. En ja hoor! Dit jaar reist er een knappe hunk naar de andere kant van de wereld voor Expeditie. In de viral die onlangs verscheen zien we de eerste deelnemer zijn gespierde lichaam trainen in de gym. Wij zagen het meteen. Niemand minder dan Donny Roelvink heeft dit jaar een plek in het tv-programma weten te bemachtigen.

De sterke beer in Expeditie Robinson

Donny Roelvink, alias de ”sterke beer”, is dit jaar aan het eilandhoppen voor zijn tv-carrière. Nadat hij de ultieme relatietest aanging met Amijé tijdens Temptation Island VIPS, is het bijna zeker dat je zijn knappe koppie binnenkort op een ander eiland kunt spotten. Zijn gespierde lichaam kennen we inmiddels uit duizenden door zijn deelname aan Temptation. Ook is hij een tijdje geleden gehackt op Instagram waarbij al zijn foto’s verdwenen. Zou dit een manier zijn geweest om zijn stop op social media te kunnen verbergen? Wij denken van wel.

Overige deelnemers

En… Wij weten ook wie Donny gaan vergezellen op het eiland. Que si, que no… Ja, ja! Het is: Jody Bernal. Maar ook onze hiphop artieste I Am Aischa, oftewel Aischa Echteld, gaat een poging wagen om het eiland avontuur te overleven. Verder ziet het ernaar uit dat er elke dag nieuwe deelnemers bekend worden gemaakt. Maar ben jij vooral benieuwd naar wie het avontuur gaan overleven? Of kijk je vooral om knappe Donny nog vaker op je beeldscherm te zien? Kijk dan vanaf donderdag 6 september naar Expeditie Robinson 2018. 

Shop jouw island outfit!

Seafolly
DE BIJENKORF
€ 48,-

My Jewellery
MY JEWELLERY
€ 34,95

Havaianas
NELSON
€ 34,99

Pip Studio
WEHKAMP
€ 49,95

Pieces
WEHKAMP
€ 39,99

Ralph Lauren
DE BIJENKORF
€ 155,-

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Island vibes: 7x de fijnste stranden op Ibiza
Oh my! Dit zijn de deelnemers van Temptation Island VIPS
Must go: eiland met verboden toegang voor mannen

Bron: Beauty, Amayzine | Beeld: RTL Boulevard