Op welke Temptation Island verleider val jij volgens je sterrenbeeld?

temptation island

Meedoen aan Temptation Island? Er is waarschijnlijk geen haar op je hoofd die daaraan denkt. Maar stel je nu eens even voor dat je het wél zou doen. Voor welke verleider zou jij dan vallen? De astrologie vertelt het je.

Ram (21 maart – 19 april)

temptation island

Draagt jouw vriend veel petjes? Timone ook! Daarom val je als een blok voor deze verleider. Wist je dat hij ook een tweelingbroer heeft waar hij graag zijn vrouwen mee deelt? Je krijgt er dus 2 voor de prijs van 1!

Stier (20 april – 20 mei)

temptation island

Al die gespierde macho’s zijn jouw ding niet. Jij valt op de gevoelige Ken. Hij hoeft zijn gitaar maar tevoorschijn te halen en je krijgt al knikkende knietjes. Als hij dan ook nog een liedje voor je zingt, kunnen ze je wegdragen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

temptation island

Jouw Temptation is Karim. Je bent gek op dansen en wordt door Karim dan ook verleid met zijn dansmoves. Dit maakt je vooral benieuwd naar zijn moves in de slaapkamer.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

temptation island

What’s up, kleurplaat?! Jij valt voor tattoo-artist Fabrizio. Hij ziet er misschien stoer uit, met al die tattoo’s, maar hij heeft een klein hartje. En die heb jij snel veroverd.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

temptation island

Ken je Shady nog? Hij deed in 2016 mee aan Temptation Island en was ook te zien in Ex on the beach en Oh Oh, daar gaan we weer. Deze Haagse grappenmaker laat jou keer op keer lachen. Zo wint hij je hart.

Maagd (23 augustus – 22 september)

temptation island

Jij houdt van droge humor, nuchterheid en veel tattoos. Jij valt voor Ricardo! Verleider Ricardo staat lekker simpel in het leven en hij doet waar hij zelf zin in heeft. Hij houdt niet van speeddaten, maar jij gelukkig ook niet.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

temptation island

Oelala, jij valt voor verleider Joshua. Dat snappen wij wel! Sinds we hem bij Adam zkt. Eva hebben gezien, weten we dat Joshua bekend staat om één ding: zijn grote… hart!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

temptation island

Verleider Jaimy windt jou om zijn vinger met gladde praatjes met een Amsterdams accent. “Geloof mij nou, binnen een week ligt mijn koffer in haar kamer” zegt hij stoer. En ja hoor, hij krijgt gelijk!

Boogschutter (22 november – 21 december)

temptation island

Jij valt voor de clown van het stel: verleider Jay! Jay hoeft bij jou niet aan te komen met macho-gedrag en dat weet hij. Hij gooit het over een andere boeg: humor. En dat werkt bij jou altijd.

Steenbok (22 december – 19 januari)

temptation island

Van verleider Matthew weten we een ding: hij is BG, bloedje geil! Tenminste, dat heeft hij over zichzelf te zeggen. En laat jij daar nou net geen probleem mee hebben…

Waterman (20 januari – 18 februari)

temptation island

Jouw Temptation? Dat is verleider Giorgio! Een Italiaan met een Vlaams accent en een infinity tattoo op zijn borst. Het moment waarop de vonk voor jou oversloeg? Toen hij je vertelde dat Belle en het Beest zijn favoriete film is, natuurlijk!

Vissen (19 februari – 20 maart)

temptation

Jij valt voor deze echte alfaman: verleider Alex! Tegen je vriend roept hij: “Ik ga vieze dingen doen met je meisje”. En die woorden maakt hij waar, want jij kan hem niet weerstaan.

Beeld: RTL/Videoland

LEES OOK:

Temptation Island 2019: de grappigste momenten tot nu toe
Deze Temptation Island deelnemers lijken sprekend op een andere ster
Temptation Island: de grappigste momenten van aflevering 3 & 4