Rodanya belandt in het ziekenhuis tijdens Temptation Island

temptation island

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Vind jij dat het nieuwe seizoen van Temptation Island ook beetje traag op gang komt? Waar bij het vorige seizoen Tim na drie dagen al een nieuwe bruid gevonden had, laat de actie dit seizoen nog op zich wachten. Na vijf afleveringen is er nog niemand vreemdgegaan: hoe kan dit?! Toch gebeurde er in aflevering vijf wel iets anders heftigs. Rodanya belandt namelijk in het ziekenhuis.

Avontuurlijke date

In deze aflevering mogen de vier dames kiezen met welke verleider zij op date willen. Rodanya kiest voor Danicio. Samen gaan ze suppen in de zee. Ze hebben het heel gezellig, totdat Rodanya van de surfplank valt en met haar voet op iets scherps terecht komt. Rodanya: “Er was iets onderwater, ik weet niet goed wat het was, maar mijn voet kwam ertegenaan en toen voelde ik het heel erg prikken en branden.” Als Rodanya op de surfplank gaat zitten (na eerst een paar keer te vloeken tegen Danicio, die haar in de weg zat), is een pijnlijke wond aan haar voet te zien.

Temptation island

Redder in nood

“Ik moet naar het ziekenhuis! Ik moet overgeven!” schreeuwt Rodanya naar de crew. Danicio grijpt zijn kans om de held uit te hangen en tilt haar over het strand naar het busje, waarin ze direct naar het ziekenhuis gaan. Wanneer we Rodanya later in de aflevering terug zien, heeft ze verband om haar voet en loopt ze met krukken. Wat er precies onderwater tegen haar voet aan is gekomen – een scherpe rots of misschien een kwal? – dat wordt niet duidelijk.

Temptation Island

Instagram Stories

Op Instagram Stories licht Rodanya de gebeurtenis toe: “Tot de dag van vandaag weet ik eigenlijk nog steeds niet wat zo scherp was in het water. Maar in mijn voet had ik uiteindelijk een hele diepe vleeswond die ik niet heb laten hechten, omdat ik naalden het engste vind ooit. En ik had voorin mijn voet ook een diepe snee”.

Beeld: RTL/Videoland