Single and ready to mingle? First dates zoekt leuke vrijgezellen!

Okay ladies let’s get into formation! Boys natuurlijk ook. First Dates is weer op zoek naar ontzettend leuke vrijgezellen om mee te doen aan het nieuwe seizoen. Overgewaait uit Engeland is het een groot succes in Nederland geworden. En dat ook met goede reden, de eerste ontmoetingen, ongemakkelijke gesprekken en ook de stiltes zijn puur entertainment in dit programma.

We zijn gekomen voor het leedvermaak, maar gebleven voor de tegeltjeswijsheden van maître Sergio en de blauwe ogen van barman Victor. En laten we niet vergeten dat de dates ook heel schattig kunnen zijn. Inmiddels zijn we drie seizoenen verder en het vierde gaat eindelijk van start. In die tijd zijn er al een paar succesverhalen gebeurd. Ook is er al een trouwdag geplant van een date die goed uit is gepakt, Kevin en Noëlle hebben de eerste date al even achter de rug maar zijn nu verloofd.

Aanmelden maar!

Dus als het voor jou weer eens tijd wordt om te gaan daten, meld je dan hier aan om aan First Dates mee te doen. Ook fijn om te weten is dat je ook heel gemakkelijk je beste vriendin aan kunt melden. Zoals de Maître Sergio zou zeggen: “Als het ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit het geluk overal.” Aanmelden maar!

Shop je date look!

Miss Etam
MISS ETAM
€ 49,99

Wrangler
DE BIJENKORF
€ 29,95

Coolcat
COOLCAT
€ 19,99

Dune London
DE BIJENKORF
€ 105,00

Lancaster
HUDSON’S BAY
€ 215,00

Rosefield
DE BIJENKORF
€ 99,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: BNNVARA, AD | Beeld: BNNVARA