Temptation Island 2019: de 10 grappigste momenten tot nu toe

temptation island

Woohoo, na wekenlang wachten is het zover: Temptation Island 2019 is begonnen! Wij konden niet wachten en checkten gelijk de eerste twee afleveringen. Deze vielen niet tegen, want ze zitten vol met hilarische momenten.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

#1 Blokjes voelen

Voorafgaand aan Temptation Island geven de stellen regels aan elkaar mee. Vooral de regels ‘niet zoenen’ en ‘geen seks’ komen voorbij. Sidney heeft een andere belangrijke regel voor zijn vriendin. Demi mag namelijk niet “overdreven over blokjes van mensen heen”. Hmm… oké? Mocht Demi het in haar hoofd halen om aan de sixpacks van de mannen te voelen, dan is zij er dus gloeiend bij!

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#2 Snoeperds

Verleider Gaetan vertelt waarom hij is gekomen: hij gaat de dames laten zien dat er betere jongens op de markt zijn. De mannen moeten maar oppassen, volgens het model. Hij sluit af met de iconische woorden: “snoeperds als ik zijn er altijd”.

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#3 Hoofdrekenen

De mannen krijgen de verleidsters voor het eerst te zien, terwijl hun vriendinnen geblinddoekt zijn. Heikki heeft maar één ding te zeggen over de vrijgezelle dames: “Ze worden niet uitgekozen omdat ze goed kunnen hoofdrekenen”.  Dat denken wij inderdaad ook niet, Heikki.

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#4 Twee druppels water

Verleider Timone denkt dat hij Demi wel om zijn vinger kan winden. Waarom? Omdat hij volgens hemzelf veel weg heeft van Demi’s vriend Sidney. “Haar vriend draagt veel petten, ik draag ook veel petten, dus ik zie wel veel gelijkenissen tussen mij en haar vriend”. Ja hoor, twee druppels water, Timone.

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#5 Silence of the Lambs

Het meest awkward moment  van de eerste aflevering was toch echt het samenzijn van verleider Maxime en Laura.  Maxime trok alles uit de kast om Laura uit haar schulp te krijgen. Maar Laura… tja, die had niet zoveel zin in gezelligheid. Ouch!

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#6 Kleren opvouwen

Het is de eerste avond en verleider Danicio krijgt gelijk de kans om bij Rodanya op de kamer te slapen. Je zou misschien denken dat Danicio zijn beste beentje voor zet en Rodanya in de watten legt. Niets is minder waar! Hij ziet namelijk het liefst dat Rodanya zijn kleren opvouwt. Wat een gentleman

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#7 De nieuwe Demi

Shock and horror was het voor deelneemster Demi om te horen dat er een verleidster meedoet die ook Demi heet. Het is blijkbaar een stuk erger wanneer je vriend vreemd kan gaan met een naamgenoot, dan met een vrouw met een andere naam. Toen verleidster Demi zichzelf aankondigde als ‘de nieuwe Demi’ was ze not amused.

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#8 AliExpress-versie

Een van onze favoriete momenten van Temptation Island is toch ieder jaar weer de voorstelronde. De mannelijke verleiders stellen zich voor aan de mannelijke deelnemers en de vrouwelijke verleiders laten de vrouwelijke deelnemers zien wat voor vlees zij in de kuip hebben. Verleidster Naomi vindt dat ze erg lijkt op Rodanya, maar Rodanya vindt van niet. “Oke, maar jij bent de AliExpress-versie” snauwt Naomi haar na. Damn, girl!

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#9 Belle en het beest

Verleider Giorgio is met zijn tattoos en zijn gespierde lichaam een echte macho. Maar tijdens het speeddaten laat hij een andere kant van zichzelf zien. Aan Rodanya vertelt hij dat zijn lievelingsfilm Belle en het beest is. En dan met name de scene waarin Belle het beest kust en je zijn goede kant te zien krijgt. Oké, Giorgio, die zagen we niet aankomen!

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

#10 Quad date

De date van Armanda en Heikki is lekker avontuurlijk: ze gaan samen quad rijden. Heikki rijdt en Armanda zit achterop, totdat Heikki vraagt of Armanda ook wil rijden. Dat wil ze wel! En daar gaat het dan ook gelijk mis. Op het moment dat Heikki afstapt, rijdt de quad met Armanda erop een stuk achteruit. Gelukkig weet Heikki de quad tegen te houden. Wanneer Heikki achterop zit en Armanda zelf probeert te rijden, gaat dit niet echt van een leien dakje. Het levert wel hilarische beelden op!

temptation island

Beeldbron: RTL/Videoland

De eerste drie afleveringen van Temptation Island zijn nu te zien op Videoland.

LEES OOK:

Yess! Deze films en series zie je vanaf februari op Netflix 
Top 10 grootste relatie ergernissen
Deze vorm van vreemdgaan komt steeds vaker voor

Bron: RTL/Videoland