Temptation Island: de grappigste momenten van aflevering 3 & 4

temptation island

Yes, het is je favoriete dag van de week. Tijd voor Temptation Island. Heb je aflevering 3 en 4 al gezien? Dan zijn deze hilarische momenten je vast niet ontgaan.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

#1 Gratis tieten kijken

temptation island

De mannen en hun verleidsters gaan een dagje naar het waterpark. Wanneer verleidster Naomi van een glijbaan gaat en meters de lucht in gelanceerd wordt, heeft ze een behoorlijke wardrobe malfunction. Wat ze zelf over het incident te zeggen heeft? “Nou ja, blote tieten, ach kan gebeuren. Gratis tieten kijken”.

#2 Net als een pizza

temptation island

Verleider Giorgio krijgt de taak om de verlegen Laura te masseren. Daar houdt hij een bijzondere theorie op na. “Het is net als een pizza. Als je een pizza moet kneden, moet je ook af en toe harder”. Juist ja…

#3 Sidney’s spray

temptation island

De mannen gaan de verleiders ontmoeten. Voor de ijdele mooiboy Sidney betekent dit natuurlijk dat hij er goed uit moet zien. Douchen, mooie kleren aan, haren goed doen en… zich helemaal sprayen? Vroeg jij je ook af wat hij hier precies op spuit? Het lijkt een bus haarlak te zijn, maar hij spuit het spul écht overal. Namelijk op zijn haar, nek, shirt, broek, armen en benen. What’s happening? 

#4 Sidney’s dissen

temptation island

De voorstelronde is begonnen. Verleider Timone spreekt Sidney aan en zegt: “De sportieve klik is er al, het is alleen nog een kwestie van tijd”. Sidney laat weten dat hij niet onder de indruk is en roept: “Je hebt geen haar man!” “Het enige wat ik zie is je kale kop”.

temptation island

Vervolgens stelt verleider Giorgio zich voor en laat hij weten zijn pijlen op Demi te hebben gericht. Sidney zou Sidney niet zijn als hij niet ook een dis voor Giorgio  klaar had. “Je oren lijken wel op die van mij, maar ze zijn meer flapperig”. Goeie hoor, Sidney.

#5 Drie minuten

temptation island

Verleider Ricardo stelt zich voor aan Heikki met de volgende woorden: “Heikki, het enige wat ik nodig had om de interesse van je vriendin te wekken, waren drie minuten van haar tijd”. Uhm… had Ricardo de speeddate van drie minuten met Milou niet overgeslagen omdat hij het niet nodig vond?

#6 Korstjes eten

temptation island

Ook Roger is niet erg onder de indruk van de mannelijke verleiders. Over verleider Danicio zegt hij: “Die vergeet volgens mij vaak zijn korstjes te eten”. Dat zal het zijn, Roger…

#7 Strepen? Nee balken!

temptation island

’s Avonds is het feest bij de mannenvilla. De stemming zit er goed in en de drank vloeit rijkelijk. Duidelijk onder invloed duiken Morgan en Sidney het biechthok in. Daar vindt de volgende legendarische conversatie plaats: Sidney: “Demi en Rodanya, als jullie wat doen met hen…”. Morgan: “Ja, dan verliezen jullie strepen, dames”. Sidney: “Strepen? Strepen?”. Morgan: “Balken!” Duidelijk, mannen!

#8 Pijnlijke verspreking

temptation island

Ai, Heikki versprak zich deze aflevering op zeer pijnlijke wijze. Hij wilde Milou zeggen, de naam van zijn vriendin. Maar hij zei per ongeluk Ayleen, de naam van een verleidster. “Oei, zend dat niet uit!” zegt Heikki snel. Jammer Heikki, toch gebeurd!

#9 Goede reden

temptation island

Heikki laat even duidelijk weten waarom hij precies naar Temptation Island is gekomen. Namelijk om aan Temptation Island mee te doen. No shit…

#10 Too much information

temptation island

Sidney wil aan ons kijkers uitleggen dat hij niet alles wat hij met zijn vriendin deelt, ook met zijn vrienden deelt. Hij gebruikt daarbij de woorden: “Mijn vrienden neuk ik ook niet in hun reet”. Goed om te weten…

LEES OOK:

Temptation Island 2019: de 10 grappigste momenten tot nu toe
Déze Temptation Island deelnemers lijken sprekend op een andere ster
Zien: Temptation Island verleidsters in super sexy valentijnsshoot

De eerste vier afleveringen van Temptation Island zijn nu te zien op Videoland.

Beeld: RTL/Videoland