Welke Temptation Island kandidaat ben jij volgens je sterrenbeeld?

temptation island

Er komen toch een hoop hilarische karakters voorbij in het programma Temptation Island. Op wie jij zelf het meeste lijkt? Daar kom je nu achter, aan de hand van je sterrenbeeld. Ben jij een sexy verleidster, Alex ‘ik ga vieze dingen met je meisje doen’ Maas of toch de enige echte Timtation?

Ram (21 maart – 19 april)

temptation island

Net als Mezdi ben je slim en houd je van intellectuele gesprekken. Waar je niet van houdt is je zin niet krijgen. Daarvoor is je ego te groot. Als het niet gaat zoals jij wil, ligt een driftbui op de loer. Een slechte eigenschap van je, is dat je heel manipulatief kan zijn. Ook al vallen veel mensen als een blok voor je, niemand wil ruzie met jou krijgen.

Stier (20 april – 20 mei)

temptation island

Een Stier staat bekend om zijn enorme doorzettingsvermogen, net als verleidster Zwanetta. Ze nam de rol van verleidster maar liefst twee keer op zich en de mannen vielen massaal voor haar. Doorzetten, dat kan zij dus wel. Als Stier ben je een tikkeltje koppig, maar heel goed in het geven van een feestje. Je geeft jezelf regelmatig, net als Zwanetta met haar pruiken, een complete make-over.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

temptation island

Jij bent Fabiola! Tweelingen zijn nieuwsgierig en steken hun neus graag in andermans zaken. Fabiola stak haar neus vooral graag in Niels’ zaken. Tweelingen houden van roddelen en kunnen wat oppervlakkig overkomen. Oh, en ze zijn ook supergoed in dissen!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

temptation island

Een Kreeft wil veiligheid en geborgenheid, maar is ook altijd opzoek naar nieuwe dingen en avontuur. Daarom ben jij de enige echte Timtation. Gezelligheid is belangrijk voor je, maar je kan ook heel bezitterig zijn en iets té aanhankelijk. Je bent ook iets te goed van vertrouwen… bijvoorbeeld wanneer iemand na drie dagen zegt ook met jou te willen trouwen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

temptation island

De koning van de jungle, dat kan er maar een zijn! Jij bent Alex! Overheersend, zelfverzekerd en behoorlijk egoïstisch: zomaar wat woorden om jou te omschrijven. Je imago is super belangrijk voor je. Daarom kan je ook heel ijdel zijn. En je houdt van vieze dingen doen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

temptation island

Jij bent net als Heikki! Je bent direct en spreekt uit wat je denkt. Maar, je leeft ook wel een klein beetje in je eigen wereld. Je hebt humor, houdt van een feestje en je wordt door je omgeving vaak sarcastisch genoemd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

temptation island

Jij bent Niels! Je bent een rustig persoon, maar je houdt wel van aandacht. Je hebt behoefte aan harmonie en balans in je leven, maar je trekt ook drama aan. Je bent vergevingsgezind, maar wraakzucht zit ook in je.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

temptation island

Een Schorpioen komt op het eerste gezicht emotieloos en kil over. Maar van binnen is de Schorpioen  best emotioneel. Net als Kevin! Je slechte eigenschappen zijn dat je hypocriet kan zijn en harteloos over kan komen. Schorpioenen hebben vaak wel een goed gevoel voor humor.

Boogschutter (22 november – 21 december)

temptation island

Jij bent Rosanna! Je kan nogal roekeloos en onverantwoord uit de hoek komen. Je richt je pijlen ergens op, zonder erover na te denken. Boogschutters willen graag onafhankelijk zijn en praten liever niet over hun emoties. Stemmingswisselingen zijn je niet onbekend. Wanneer je boos bent kan je aardig agressief zijn.

Steenbok (22 december – 19 januari)

temptation island

Je partnerkeuze is niet altijd juist, maar zelf ben je wel loyaal te noemen. Jij bent Deborah! Je bent lief, gevoelig en verantwoordelijk, maar ook erg voorzichtig. En ja… aan je smaak in mannen kan je ook nog werken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

temptation island

Jij bent Demi! Welke Demi, vraag je? De échte Demi! Watermannen willen zich graag onderscheiden. Ze kunnen er daarom niet zo goed tegen als mensen ze nadoen, of bijvoorbeeld dezelfde naam hebben. Dat is niet het enige waar ze niet tegen kunnen. Ze irriteren zich namelijk snel aan kleine dingen. Je goede eigenschappen: je bent super sportief en doet lekker je eigen ding.

Vissen (19 februari – 20 maart)

temptation island

Je bent geduldig en fantasierijk, maar echt betrouwbaar ben je niet: jij bent Cherish! Je hebt maar een paar woorden nodig om mensen om je vinger te winden. Je lijkt een open boek, maar je bent een mysterie. Je hebt het hart op de tong, maar bent niet vies van een leugentje om bestwil.

Beeld: RTL/Videoland

LEES OOK:

Temptation Island 2019: de grappigste momenten tot nu toe
Deze Temptation Island deelnemers lijken sprekend op een andere ster
Temptation Island: de grappigste momenten van aflevering 3 & 4