Yes! Amsterdam krijgt een winkel voor exclusieve sneakers

Ben jij het ook zo zat dat iedereen dezelfde witte Stan Smith sneakers, Vans of All Stars heeft? En is het bijna een onmogelijke taak geworden om een apartere variant te vinden? Dan hebben wij goed nieuws. Liefhebbers van one-of-a-kind sneakers opgelet! Er komt een hele leuke winkel voor jullie naar onze hoofdstad toe en hij komt sneller dan je denkt.

Op zaterdag 16 september, ja dat is aanstaande zaterdag al, opent de winkel Chaptr One haar deuren. De winkel zal vol staan met allerlei exclusieve pareltjes voor aan je voeten waar jij je ogen uit gaat kijken, maar waar je ook zeker snel moet zijn. What you see is what you get dus er zullen geen extra maten op voorraad zijn.

Eigenaresse Chanica Kist kwam op het idee doordat ze zelf tijdens haar zoektocht naar special edition sneakers erachter kwam dat dit nauwelijks in Nederland verkocht werd. Terwijl dit in het buitenland al wel gaande is. Ze heeft met 550 paar (!) sneakers een grote verzameling en heeft speciaal voor de winkel een beroep gedaan op haar netwerk. Verschillende verzamelaars, waaronder Chanica zelf, hebben schoenen geleverd en de prijzen zullen variëren tussen de €60 en €2000.

Leuk weetje! Chanica heeft zoveel Nikes in haar verzameling dat ze zelfs al gevraagd is om mee te denken over ontwerpen. Hoe tof?

De winkel is te vinden op Singel 417 en zal woensdag tot en met zondag (11.00 – 19.00) open zijn. Gaan jullie een bezoekje brengen aan deze toffe winkel?

✰ Shop hieronder  de leukste sneakers uit de STYLETODAY shop!✰

Puma x Fenty
DE BIJENKORF
€390,00

Zign
ZALANDO
€79,95

Post xchange
SHOELINE
€49,00 99,99

Nike
DE BIJENKORF
€95,00

Adidas
DE BIJENKORF
€179,95

Adidas originals
ZALANDO
€149,95

LEES OOK:

Yes! Ontvang deze week 20% korting bij River Island
Oh my! Tijdens NYFW stond dit vrouwelijke lichaamsdeel centraal

Bron: Het Parool | Beeld: IMaxTree