How to style: panterprint in de lente

panterprint

Als we het over een kittig printje gaan hebben, is de panterprint zeker op zijn plek. Hij is stoer, opvallend, maar ook zeker goed te combineren. Kortom, het is het perfecte printje om jouw voorjaarsoutfit een boost te geven. Ben je benieuwd hoe je deze perfecte dierenprint kunt stylen in de lente? Wij geven je de tips!

Panterprint 2.0

Deze lente is de panterprint ook weer van de partij. Toch kan het nog best lastig zijn om de panter in jezelf los te laten, want deze print is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je met een beetje stylingstips een hele hoop, dus wij gaan je precies vertellen hoe jij je dit seizoen als een stijlvolle Nel Veerkamp kunt kleden! Let’s go!

#1 Touch of color

panterprint

Wil jij de grijze lentedagen een nieuw leven in blazen, dan zal een vrolijke kleur zeker helpen. Of je nu kiest voor een pastelkleur of gewoon je lievelingskleur; dit kittige printje kan altijd. De key is wel om deze opvallende dierenprint erg minimaal te houden, aangezien je anders een hele drukke outfit aan hebt. Kies dan voor een panterprint rokje. Toch fan van panterprint all over the place? Dan ga jij heel blij zijn met de volgende tip!

Sandro
DE BIJENKORF
€145,00

Pieces
WEHKAMP
€49,99

Love Moschino
HUDSON’S BAY
€155,00

#2 Strak in panterpak

panterprint

Als er één item is die we nu allemaal in onze kast moeten hebben, is het wel het broekpak. Lekker makkelijk, aangezien je in een keer klaar bent. Maar waarom kiezen voor een basic kleurtje als een drukke print als panter veel leuker is in broek en blazer vorm? Nel Veerkamp, eat your heart out! Combineer je panterprint broek met tops in lichte kleuren zoals wit of ecru en je krijg een hele mooie look!

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€79,00

ComeGetFashion
COMEGETFASHION.NL
€39,99

Michael Kors
DE BIJENKORF
€150,00

#3  Subtiel

panterprint

En voor iedereen die wel on trend wil zijn, maar geen zin heeft in een dierentuin aan hun lijf, hebben wij een andere oplossing. Je kunt namelijk ook één panterprint-item toevoegen aan je outfit. Kies bijvoorbeeld voor leuke panterprint schoenen of tas. The choice is yours!

My Jewellery
MY JEWELLERY
€19,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Cypres
NOLTEN
€79,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Beeld: Getty Images, ImaxTree