Blogger of the week: Alicia Roddy

Alicia Roddy

Sundays are for pajamas, Netflix en natuurlijk onze nieuwe Blogger of the Week. Deze dame is pas 22 lentes jong en studeerde Business Management Sales and Marketing, maar ze is vooral veel met mode – duh – bezig. Ze heeft wel een blog, maar is vooral erg actief op Instagram. Benieuwd over wie we het hebben?

Deze week zetten we niemand minder dan Alicia Roddy in de spotlight. Scroll door haar Instagram – met zo’n 233k volgers – en er zijn een aantal dingen die je opvallen; ze is bloedmooi, houdt van een strong eyebrow and popping highlighter en van ruches. Heel. Veel. Ruches.

Who’s that girl

Alicia Roddy komt uit Nottingham, Engeland, wat goed te horen is in haar YouTube video’s. Zo’n 2,5 jaar geleden begon ze met bloggen en sindsdien is het in een stijgende lijn gaan groeien. Als ik een gokje mag doen, denk ik dat haar favoriete items haar sneakers zijn. Daar heeft ze maar liefst 50 (!!) paar van en ze heeft er een speciale kast voor. Als ik haar outfits inspecteer zie ik veel ruches, flared pantsde gingham print en overall just a feminine style. 

Klinkt het helemaal als jouw cup of tea? Lucky you! We hebben een aantal outfits van haar Instagram geplukt en zijn op zoek gegaan naar soortgelijke items in de shop, zodat je er inspiratie uit kunt halen.


Topshop
De Bijenkorf
€40,-


OVS
Zalando
€29,95


Tango
Sooco
€99,95


Vero Moda
Zalando
€29,95

Minimum
Zalando
79,95 63,95


Bik bok
Zalando
€49,95


Only
Zalando
€26,95


New Look
Zalando
€24,95


Topshop
De Bijenkorf
€50,-

LEES OOK:

Last week’s blogger of the week: Daniella Laurentia

Bron: Alicia Roddy | Beeld: Instagram