Blogger Of The Week: Chloe Plumstead

Je raadt het waarschijnlijk al! Het is zondag en dat betekent dat er weer een nieuwe Blogger of the Week is. En deze week is het niemand minder dan de Britse Chloe Plumstead, oftewel The Little Plum. Ze omschrijft zichzelf als ‘the sassiest petite fashion blogger you ever did meet’ en hierdoor waren wij nog meer benieuwd wie Chloe nu eigenlijk is.

Chloe Plumstead is met haar blog begonnen toen ze 17 jaar oud was. Dit is nu zes jaar geleden. In het begin was het meer een hobby, maar sinds drie jaar is ze het serieuzer gaan gebruiken en is haar blog ook gegroeid. Je kunt haar stijl het best omschrijven als klassiek, met perfect pieces en zoals ze zelf zegt: ‘quite lazy‘. Haar nonchalante houding is niet terug te vinden in haar outfits, want ze zijn altijd jaloersmakend goed. Op haar blog behandelt ze onderwerpen zoals mode en lifestyle, maar ook onderwerpen die niet alledaags zijn, zoals waarom wij vrouwen onze relatie stiekem saboteren en waarom bh’s verboden moeten worden. Ze schrijft haar blogs met veel zelfspot, lekker sassy maar vooral ook realistisch.

Met haar petite lengte is ze niet de grootste, maar valt ze wel goed op door haar klassieke en ‘less is more‘ kledingstijl. Dagelijks geeft ze inspiratie aan meer dan 48,8k volgers op Instagram en de lezers van haar blog. Dit terwijl ze pas drie jaar serieus bezig is! Het is dus hoog tijd om the sassiest girl alive eens in de spotlight te zetten.

Inspiration

Haar blog en Instagram zijn perfect om even doorheen te scrollen als jij je verveelt of om inspiratie te zoeken voor de perfecte #ootd. Ook laat ze bij elke outfit zien waar ze het gekocht heeft. Vinden wij leuk! Daarom hebben wij haar leukste looks op een rijtje gezet en de look-a-likes gevonden in onze webshop. Have fun shopping!

Warehouse
DE BIJENKORF
€20,00 30,00

Someday.
DE BIJENKORF
€49,99

Mo&Co
DE BIJENKORF
€135,00

Fossil
ZALANDO
€59,95

Sacha
WEHKAMP
€99,99

Le Specs
BRANDFIELD
€59,90

 

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop

LEES OOK:

How to wear: 3x het nieuwe statement item de slogan tee
Easy peasy: winkelen kan sneller dan je denkt!
Get the look: casual as Lucy Williams

Beeld: Chloe Plumstead